Link til VS Fashionshow 2015 + en vinder

3. advent – Vind klippekort til Spraytan

Igen. Tusinde, tusinde tak, for alle Jeres søde kommentarer. Igen, var der rigtig stor opbakning omkring min sidste adventkonkurrence. Vinderen kan ses her.

Jeg er virkelig glad for denne adventskonkurrence. Jeg elsker nemlig selv, at have kulør året rundt. Men ikke for en enhver pris. Jeg ønsker ikke, at tage solarium for at blive brun, da det simpelthen er for skadeligt. De sidste tre vintre har jeg været i Thailand, så der har jeg heldigvis ikke været helt gennemsigtig. I år har jeg desværre ingen udsigt til vinterferie, så der må jeg have lidt spraytan i ny og næ.

Rigtig mange frygter spraytan. De forventer, at man går hen og bliver helt orange – hvilket altså ikke er tilfældet her. Alt efter hvilken hudtone man har, og hvor mørk man gerne vil være, vælger pigerne fra Spraytan Copenhagen en “farve”, som passer til dig. Spraytan Copenhagen, har været så søde at udlove en lækker præmie til én af mine læsere. Èn af Jer, kan vinde et klippekort til 3x spraytan hos Spraytan Copenhagen på Islands Brygge.

Alt I skal gøre for være med i konkurrencen er:

1. Synes godt om Spraytan Copenhagen på facebook her.

2.Skriv “Spraytan” i kommentarfeltet (det er vigtigt, at I angiver Jeres rigtige mailadresse)

Vinderen trækkes på lørdag kl. 08.00

Held og Lykke :-)

OBS: Hvis I gerne vil bestille tid til Spraytan her og nu, får I 20 % ved at tjekke ind på Facebook (Gælder kun i december) Hvis I skal nå at have Spraytan inden Jul og nytår kan I booke online her

Skærmbillede 2015-12-13 kl. 21.18.34

Konkurrencen er sponsoreret af Spraytan Copenhagen

cecilielange_signatur

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link til VS Fashionshow 2015 + en vinder