I'm still here

4. advent – Vind et gavekort på 700 kr. til Bybutterfly.dk

Så er vi kommet til 4. og sidste advent.Jeg har virkelig glædet mig til denne konkurrence. Det er nok ikke gået nogle næser forbi, at jeg er ret glad for det norske mærke Kari Traa. Jeg er så heldig, at være ambassadør for www.bybutterfly.dk , som er en Danmarks eneste rene Kari Traa shop. Derfor har jeg fået lov til, at udlove et gavekort til én af Jer på hele 700 kr. Hjemmesiden er er spækket med lækre items, alt fra skiundertøj til løbejakker. Vinderen finder jeg på søndag d. 27.12.2015 kl. 08.00.

 

For at deltage i konkurrencen skal I:

1.Følge mig på instagram @cecilie_lange og  facebook her

2.Skrive hvorfor det lige netop er DIG, der skal være den heldige, og skrive hvad du ville købe for gavekortet, hvis du vandt :-) Se hele sortimentet her.

 

Nedenfor ser i nogle af mine farvoritter – Deres uld er btw helt fantastisk. Det kan både anvendes som skiundertøj, til træning og søndagshygge på sofaen.

 photo Vindby_zpsevivs8dh.jpg

Konkurrencen er sponsoreret af www.bybutterfly.dk

cecilielange_signatur

85 kommentarer

 • Kristina Kolchedantseva

  Følger dig allerede ;)
  Og jeg skal vinde, fordi jeg har brug for noget nyt træningstøj, da det gamle er ved at blive lidt slidt :) Og jeg ville nok vælge mig noget fra Kari Traa mærket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca van Urk

  Jeg ville elske at vinde, da mit træningstøj har meget kedelige nuancer. Det er udelukkende sort og grå. Det kunne være fantastisk med noget farve – og jeg har simpelthen forelsket mig i Kari Traa’s farverige kollektion.
  Jeg ville bla. købe disse tights og trøje.
  http://www.bybutterfly.dk/collections/tights/products/copy-of-louise-3-4-tights
  http://www.bybutterfly.dk/collections/lobetoj/products/tikse-l-s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde F

  Ihh, tusind tak for en lækker konkurrence!
  Bliver jeg den heldige vinder, ønsker jeg mig disse lækre thights (som jeg faktisk har set på utrolig længe)
  http://www.bybutterfly.dk/collections/tights/products/ida-tights
  jeg har længe overvejet at invistere i et par lækre thights, der for en gangs skyld passer mine ben og popo :))) Jeg render stortset ikke rundt i andet end trænings thights 24/7 og med min næsten daglige gang i FW kunne det være utrolig lækkert med nogle nye thights der faktisk passer mig og ikke sidder halv uheldigt. Derudover giver det mig også et skud ny moltivation til træningen (ja nyt sportstøj er for mig også ny moltivation)
  glædelig 4. advent og glædelig jul❤️
  De kærligste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Linde
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kunne vildt godt bruge en ny løbejakke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Marie Johansen

  Jeg er en sucker for lækre og anvendelige jakker – så jeg ville elske at vinde gavekortet, så jeg kunne få råd til deres Ida jacket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Åh jeg ville så gerne vinde det gavekort! Jeg ville købe en af de lækre uld trøjer, så jeg kan holde mig varm solo. Jeg er for nyligt blevet alene, og kan se frem til kun at varme mig selv i min nye lejlighed, så pleeeease :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Fordi jeg skal have smidt alle de kilo jeg tog på i graviditeten. Jeg vil købe et sæt fitness tøj og en sports BH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg endnu ikke selv har fået købt mig et par af de lækre farverige tights eller en af deres dejlige uld trøjer, trods jeg har hørt så meget godt om tøjet!
  Hvad de 700kr. Helt præcist skal gå til, bliver et svært valg Der er alt for meget flot derinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Riis

  Jeg skal til Norge og Østrig på skiferie henover januar, så noget nyt ski undertøj ville være fuldstændig perfekt! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Schrøder

  Jeg ville nok købe en ny løbejakke og sportsbh tror jeg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Abrahamsen

  Når man går i gymnasiet er der ikke det helt store budget sat af til træningstøj. For et par år siden kunne jeg ikke løbe ti meter uden at min fod blev blå, hævet og umulig at gå på. Nu kan jeg endelig løbe 4 gange om ugen, og jeg har, synes jeg selv, lavet nogle gode personlige rekorder i år 2015. Jeg har et mål om at kunne løbe 5 km på under 20 min. til sommer 2016, og da dette kræver en god omgang træning står jeg virkelig og mangler løbetøj – især tights, da der er huller i mit eneste par tights pga. slid. Derfor vil jeg helt klart vælge et par tights!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger virkelig til nyt og super lækkert træningstøj jeg træner ca. 5 gange om ugen og alt mit tøj er ved at være slidt :D

  Det er jo svært at vælge, når de laver så meget flot. Men jeg tror, jeg ville bruge gavekortet på:
  – Denne t-shirt: http://www.bybutterfly.dk/collections/t-shirts/products/myrbla-tee-1
  – Dette smukke sæt: http://www.bybutterfly.dk/products/seamless-saet
  – og de her lækre strømper: http://www.bybutterfly.dk/collections/accessories/products/tafis-sock-3-pak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  http://www.bybutterfly.dk/collections/uldtoj/products/rose-roundneck

  Noget lækkert uldtøj som fx ovenstående bluse. Jeg fryser SÅ meget her om vinteren, og det kunne være lækkert med noget rigtig varmt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Som kæmpe sports freak og sne glad leje-barn, så vil jeg bruge pengene på noget lækkert skiundertøj og/eller en fantastisk sports bh, som man kan have på en hel dag på ski.
  (Man må jo gerne svinge Dankortet lidt ekstra, når man nu er i gang.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er den værste frossenpind, og fortjener derfor denne uldsag til at holde mig varm på mine løbeture: http://www.bybutterfly.dk/collections/uldtoj/products/ulla-ls

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hold op, en fed præmie! :-)
  Jeg vil bruge gavekortet på den her lækre trøje: http://www.bybutterfly.dk/collections/trojer/products/ringheim-full-zip-hood-1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Larsen

  Jeg vil så gerne have Ida vesten, så det ville jeg bruge gavekortet på Det ville være en ekstra motivation til at løbe ude i det kolde vejr, som vi stadig venter på skal komme til Danmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Baadsgaard

  Vild giveaway! Jeg ønsker mig sådan et par vintertights fra deres kollektion – dem vil jeg elske at vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Et par tights eller en af de lækre jakker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Holm Jensen

  Synes jeg fortjener at vinde fordi jeg er kæmpe fan af Kari Traa og fordi jeg aldrig vinder noget hvis jeg vandt ville jeg købe et par Ida Tights så jeg kan løbe udendørs hele vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Jeg ville helt sikkert købe skiundertøj! Vil super gerne vinde konkurrencen så jeg er klar til årets skiferie ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nord Kruse

  Jeg ville bruge gavekortet på, at købe noget nyt løbetøj, da jeg endelig er kommet mig over en knæskade og derfor skal igang med min løbetræning igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Guldbæk

  Fordi jeg virkelig elsker Kari Traa, deres træningstøj er bare det flotteste, behageligste og det med den bedste pasform som jeg overhovedet har prøvet – og fordi jeg har flere styks, der efterhånden trænger til udskiftning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Emilie

  Vil rigtig gerne vinde, da jeg er helt vild med Kari Traa’s sortiment, men ikke har noget derfra endnu. Jeg træner enormt meget, både i fitness og til atletik, hvor jeg er løber. Jeg bruger dermed træningstøj mange gange om ugen, og derfor er det rart at have noget der både er behageligt, flot og her i vinterperioden også noget, som er varmt. Jeg er dog studerende uden job, så det er begrænset hvad jeg har råd til selv at købe. Jeg ville bruge pengene på en af de fine uld fleecetrøjer. Denne ville jeg bruge til vintertræningen udendørs samt når jeg skal på skiferie i slutningen af Januar måned, hvor den også ville være perfekt under skijakken :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wauw, en lækker giveaway! Jeg ville helt klart købe deres lækre lækre skiundertøj til de kolde øvelser i januar, deres lækre træningstøj (Ida og Louise-kollektion) til at køre hårde og svedige træninger, og en dejlig lun vinterjakke Elsker forresten at følge med hos dig, tak for gode tips og tricks til træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Linde Jellestad

  Jeg vil virkelig gerne vinde gavekortet, da det meste af det løbetøj jeg har er så brugt (og har en skøn svedduft), at min løbemakker til tider må trække vejret gennem munden end gennem næsen ;-) (Og det endda selvom det er blevet vasket godt og grundigt) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  I 2015 har jeg været plaget af skader og har derfor været tvunget til at holde lange pauser fra træningen. Nu håber jeg, at jeg atter er ved at være fit for fight. Hvad er mere motiverende end nyt træningstøj, når man skal genopbygge formen? Jeg vil bruge pengene til vinterløbetight + trøje, så jeg INGEN undskyldning har for ikke at komme afsted på mine løbeture :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Biolzi

  Jeg trænger til noget varmere løbetøj til at holde motivationen nu hvor det tyder på at blive væsentligt koldere, derfor ville det også skulle bruges til et par varme skiunderbukser eller faktisk den lækre trøje du har på på billedet ❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg er startet i træningscenter med min søster, og mit træningstøj er virkelig ikke særlig moderne, så derfor drømmer jeg om det her
  http://www.bybutterfly.dk/collections/undertoj/products/butterfly-top-ii
  http://www.bybutterfly.dk/collections/tights/products/copy-of-louise-3-4-tights

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg krydser fingre for at jeg vinder gavekortet, da jeg ville bruge pengene på en løbejakke :-) Er ved at træne mig op til mit første marathon og i denne periode kan det godt være en smule koldt uden jakke i dette vejr – så sådan en jakke ville gøre d slange ture en del sjovere :-) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Jeg skal vinde det, fordi har haft en hård periode med sygdom i familien. Derudover vil det være fantastisk at gå rundt i, mens man læser op til eksaminerne!
  Jeg vil enten købe det lyserøde eller det blå sæt som du har vist på billedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg virkeligt mangler skal det være mig..
  Jeg ville helt sikkert vælge en af de lækre sports BH’er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Ønsker denne her..
  http://www.bybutterfly.dk/collections/trojer/products/myrbla-jacket-1

  Ønsker den, fordi jeg er på SU + vild med Kari Traa, men har simpelthen ALDRIG råd til at købe det :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg skal vinde, fordi min løbegarderobe mangler en seriøs Update. Trevlede bluser og gennemsigtige tights er ikke det der får mig ud af vagten kl. 6 om morgenen før arbejde. ;)

  Min garderobe er generelt meget skandinavisk og sort, men lige mår det kommer til træningstøj må det gerne være sprudlende. Derfor ville jeg vælge: http://www.bybutterfly.dk/collections/tights/products/copy-of-louise-3-4-tightsø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skal være den heldige fordi jeg endnu ikke er blevet ejer af noget tøj fra bybutterfly. Jeg ønsker mig: http://www.bybutterfly.dk/collections/nyheder/products/louise-tights-1 og
  http://www.bybutterfly.dk/collections/huer/products/kari-pandeband

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg krydser fingre og tæer for at jeg bliver den heldige vinder, da jeg står og er i lidt mangel på skiundertøj. Jeg sætter kurs mod Norge snart, så et lækkert, matchende sæt ville være fantastisk!
  God jul herfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville helt klart bruge det på skiundertøj. Er en meget skiafhængig og eeelsker at stå på ski, og kiggede forleden på netop dette mærkes skiundertøj, men havde ikke penge til det :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg ønsker at vinde da jeg må erkende jeg har været utrolig doven den seneste tid. Da jeg har haft en del andet at kæmpe med..
  Så jeg trænger helt sikkert til en motivationsfaktor til at komme i gang igen og det må jeg sige lækkert træningstøj er. Det er nemlig det jeg vil bruge præmien til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Wagner

  Uha’ mangler simpelthen så meget træningstøj, da jeg er startet op igen her efter sommer :-)
  Men gider ikke de kedelige farver, så dette mærke er helt fantastisk! Jubiii :-D

  Ville elske denne trøje (ynglings farve):
  http://www.bybutterfly.dk/collections/alle-produkter/products/butterfly-1-2-zip-ii

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil gerne bruge gavekortet på f.eks. denne http://www.bybutterfly.dk/collections/udsalg/products/tikse-l-s

  Jeg elsker at løbe, men nogle gange kniber det med motivationen… og der er nyt tøj altså bare godt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Jensen

  Hvilken skøn konkurrence!! Det er godt nok svært at udvælge hvad jeg ville købe for gavekortet hvis jeg var så heldig at vinde, men et rigtig godt bud ville være den blå uldtrøje, som du har på billedet. Den er virkelig fed og ser super lækker ud.
  Jeg skal vinde fordi det betyder meget for mig hvilket noget tøj jeg har på når jeg løber. Hvis jeg ikke lige har noget i skabet jeg føler mig tilpas i, så kommer jeg ikke afsted. Så sådan et gavekort ville føre til at jeg kom mere ud og dyrkede motion (forhåbentlig) ☺️
  Krydser fingre! God jul ☃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Baadsgaard

  http://www.bybutterfly.dk/collections/tights/products/ida-tights

  har længe drømt om disse vintertights til de kolde løbeture..

  følger dig selvfølgelig alle steder – tak for inspirerende indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Fordi jeg virkelig trænger til nyt træningstøj – og med den p-bøde jeg fik i går, bliver der ikke råd til noget længe! øv! :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Albertsen

  Åh en dejlig konkurrence. Fordi jeg skal vinde er fordi at jeg kom udenfor en bilulykke for to uger siden og er nu i gang med genoptræning, så jeg mangler nyt lækkert træningstøj, da jeg har tabt mig. Krydser finger ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg skal til Færøerne til februar, hvor min kæreste og jeg skal løbe øen rundt. Kunne godt bruge lidt nyt tøj til vores tur, da han er en af de der smarte løbere med lækkert tøj og jeg altid bare render rundt i mine hullede bukser fra Adidas. Vil jo gerne imponere ham lidt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Jeg mangler varme strømper og strømper generelt- synes altid det er dem jeg aldrig får købt. Ellers tænker her måske også en fleste el tilbud til en ny vinterjakke synes deres parka som de har sat ned er vildt fede!!! Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinne

  Uh hvor er det dog en alt for lækker advents konkurrence du har! Elsker elsker elsker Kari Tra. Efter jeg fik et par trænings bukser derfra træner jeg næsten ikke i andre!
  Men hvis jeg vandt gavekortet ville jeg købe deres lækre skiundertøj i uld til min mor, fordi hun har ordnet alt her i julen og er en rigtig frossenpind når hun er på skiferie.
  Ps. Mange tak for en virkelig fin blog. Elsker den er så blandet med træning, mad og rejser, lige de ting der betyder mege for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg er altid en frossenpind og har forelsket mig i Rose LS trøjen. Den er så fin, pæn og praktisk på samme tid. Så bliver det ikke bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Aarup

  Jeg er helt vildt med Kari traa’s farverige univers. I hverdagen går jeg mest i sort, gråt og brunt men når der skal trænes skal der skrues op for farverne. Det giver et ordenligt skud energi og gør mig glad i låget Jeg har efterhånden både købt undertøj, træningstøj og jakke på bybutterfly.dk men mangler en sportstaske til at transportere mine lækre KT sager i Vinder jeg, vil jeg derfor bruge gavekortet på en Kari bag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Aarup

  Jeg elsker Kari Traa’s farverige univers. Til hverdag bruger jeg hovedsageligt sort, gråt og brunt tøj men når der skal trænes skal der farve på. Det giver energi og gør mig glad i låget Jeg elsker bybutterfly.dk. Har købt en masse træningstøj hos dem, men mangler en taske. Vinder jeg, vil jeg derfor købe mig en Kari bag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Hej Cecilie. Jeg skal være den heldige vinder da jeg står og skal afsted på udveksling et halvt år i USA. Min største frygt er at tage ti kilo på derovre så nu har jeg meldt mig til et halvmarathon i San Diego. Til optræningen kunne jeg derfor virkelig godt bruge noget lækkert løbetøj fra Kari Traa. Jeg krydser fingre! :) godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  http://www.bybutterfly.dk/products/butterfly-pant og en fræk top. Det gamle er slidt op…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg ville bruge det på sportstøj. Især nye træningstights da jeg ikke har særlig mange og en ny sports bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Thrane

  Jeg vil bruge gavekortet til at købe noget lækkert uldundertøj Er sådan en frosenpind, så det vil lune godt i det kolde vejr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Jeg ville bruge gavekortet til tilskud til en lækker løbevest eller løbejakke, så jeg er klar til Marathon træning (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil gerne vinde gavekortet da jeg elsker at træne og håber på at jeg i det nye år kommer til at træne meget mere. Jeg elsker Kari traa og kunne godt tænke mig meget mere af deres tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Pernille

  Jeg har længe ønsket mig et sæt for butterfly, men desværre lå dette ikke under træet! Jeg er igang med at træne op til Newcomers i marts og mangler behageligt træningstøj – jeg krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg ønskede mig dem til jul og ikke fik dem. Jeg skal i gang med marathontræning og vil gerne se godt ud i mens Derfor ville jeg købe de mørkerøde Louise tights

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville købe mig en IDA jacket, jeg mangler en varm en til at løbe i da jeg er en frossen pind og derfor jeg har utrolig svært ved at komme afsted her om vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil rigtig gerne vinde det, da jeg nu skal til at starte op med min træning igen, efter lang pause grundet skader . Jeg elsker Kari traa og ville elske at kunne kæbe noget nyt lækkert træningstøj, nu hvor pengene er blevet lidt små

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nederby

  Hvis det stod til mig og økonomien var til det ville jeg købe stort set ALT fra Kari traa! ❤️ Jeg har aldrig været så glad for noget fitness/løbetøj som jeg er for deres. Det er så behageligt at have på og så har de sååååå mange flotte farver . Jeg skal da helt sikkert vinde fordi jeg virkelig godt kunne bruge nogle flere tights også kunne jeg også virkelig godt tænke mig den hoodie der hedder Fia F/Z hood . Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber virkelig jeg vinder, da jeg trænger til noget nyt træningstøj – er på SU, så gavekortet ville falde på et tørt sted ❤️ Vil helt klart købe det uldne tøj til udendørs træning hvis jeg bliver den heldige.
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Aaby Larsen

  Jeg ville købe et nyt løbe sæt, så jeg kan komme godt i gang med løb igen efter alt vintermaden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lykke Jensen

  Jeg ville købe et af deres lækre uldsæt som skal bruges til hyggestunder derhjemme men også når jeg skal til Sverige til Februar og se rally :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Randerup

  Vil være skønt at vinde ❤️ Starter snart på studie og derfor bliver pengene små men træningen ska stadig passes og så dejligt at kunne købe nyt træningstøj bar en gang imellem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lykke Jensen

  Jeg ville købe et af de lækre uldsæt som skal bruges både til hjemmehygge men også når jeg skal til Sverige til Februar og se rally :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Breinholt

  Jeg ville bruge pengene på en ny vinter løbejakke – Ida Jacket, da jeg skal løbe mit første Marathon til maj og har brug for noget tøj til at holde mig varm under træningen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nishan

  Jeg ELSKER Kari Traa trænings og afslapningssæt og det ville være den bedste julegave at finde et fint uldsæt.
  Jeg bruger deres træningstøj men har aldrig prøvet sættet som kan vindes.
  Jeg krydser fingre og sikke en fed konkurrencepræmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  har hørt så meget om deres træningstøj og står og skal til Thailand til
  Marts så fra januar skal jeg virkelig give den gas med træningen så jeg kan være bikini klar, og det motivere meget mere med lækkert nyt træningstøj :) ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lykke Jensen

  Jeg ville købe det lækre uldsæt til varme dage hjemme og til når jeg skal til Sverige i Februar og se rally:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Laholm

  Hvis jeg vinder skal jeg helt sikkert have fat i de lækre Louise tights eller den lækre Rose hz. Min træningsgarderobe er alt for mørk og det er det samme jeg bruger hver gang, så derfor ville det være lækkert med noget af Kari Traa’s farverige tøj. Man bliver så glad af alle de lækre farver.
  Tak for en inspirerende blog og rigtig glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vil så gerne få løbet, også her i vinteren, men mangler “udstyret”. Så en løbejakke og nogle varme løbetights er lige hvad jeg har brug for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Fordi jeg elsker det mærke og har så meget jeg godt kunne tænke mig derfra.. Jeg ville nok købe et par tights eller en af de lækre jakker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Uhh jeg ønsker mig netop et sæt uldtøj til skituren og jeg har kigget på det blå og lyserøde Rose HZ i lang tid nu. Det er sådan nogle fine farver, at jeg nemt ville bruge det til at søndags- eller bare regnvejrshygge også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Var så heldig at tilbringe juleferien i udlandet. Min kuffert var ikke lige så heldigt, da den forsvandt under flyturen. Jeg har mistede troen på at den dukker op igen, stort set alt mit træningstøj er i den kuffert, så det vil da være fantastisk at kunne købe noget nyt! Hvilket jeg ikke selv har råd til lige pt..
  Knus Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fordi jeg efter et års kamp lod skaderne nu igen er kommet i løbeform og idag nået målet om 100 km løb på en måned, så har fortjent en ny fin Kari Traa uldbluse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Jessen

  Fordi Kari Traa er mit ULTIMATIVE yndlings træningstøj. Har fået et par super lækre Louise tights til jul og ønsker mig en lækker løbejakke eller en af de super lækre uld skiundertrøjer. Man kan aldrig få for meget Kari Traa….!!!! Og lækkert træningstøj giver motivation til endnu mere træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria Hansen

  Jeg elsker bybutterfly.dk, da deres priser på Kari Traa er noget billigere end alle andre steder. Fik det lækreste lyserøde skiundertøj herfra i julegave og ønsker mig allerede det samme sæt i grå. Ville være den ultimative forkælelse til mig selv, da jeg allerede lever i det lyserøde sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det lyserøde/røde sæt i din collegage er så fint og er helt bestemt det som skal klikkes hjem til når jeg til Januar går i skarp træning til en kvart iroman. Efter jeg har været ude med en knæskade i 2 år, er det tid til nye mål og denne udfordring tages op og nyt løbetøj til vintermånederne vil helt sikkert hjælpe på motivationen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Vinther

  Ihh en lækker konkurrence – den ville da være perfekt, at vinde :grinning:
  Jeg blev slemt skuffet over, at der slet ikke lå noget KAri Traa under juletræet i år, da det halve af ønskesedlen var der fra :unamused:
  Hvis jeg skulle være så heldig, at vinde ville jeg købe et par Louise tights og dertil hørende trøje :yum: Ellers skulle det være en lækker Uld Rose trøje til, at få varmen når jeg kommer hjem fra mine løbeturer :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Erch

  Jeg ville købe denne her:
  http://www.bybutterfly.dk/collections/udsalg/products/tikse-singlet-2
  fordi jeg mangler en trøje, der passer i farverne til mine sko. Og det er jo vigtigt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm still here