Min jul 2015

Årets op- og nedture..

 photo 20152_zpsfxuerlzr.jpg
Nu kommer vi snart til den tid, hvor alle bloggere (inkl. mig selv) laver en opsummering på året der gik. Egentlig hader jeg, at gøre det alle andre gør. Men jeg synes faktisk, at det er rigtig hyggeligt at lave denne slags indlæg. Dog har jeg valgt, at bygge indlægget op på en lidt anderledes måde, så det bliver lidt sjovere for Jer.

Årets nedture

Generalt har jeg haft et rigtig dejligt år. Men desværre, kommer man ikke igennem et helt år uden nedture.

 

Operation = genoptræning:

De første mange måneder af 2015, var ikke særlig spændende for mit vedkommende. Når jeg tænker tilbage, var det faktisk lidt nogle “lorte” måneder. Jeg er normalt et meget glad og positivt individ, men jeg må indrømme at jeg efter flere måneder på krykker var lidt halvdepri. Efter en operation i achillessenen tilbage i november måned, startede jeg på genoptræning i januar måned. Jeg gik til fysioterapeut i mange måneder, hvor jeg skulle lære alting fra bunden. Faktisk tog det mig 5 måneder, at lære at gå normalt. I kan læse mere om operationen og genoptræningen her. Jeg ville gerne have noget positivt ud af mit forløb. Derfor lavede jeg et lille eksperiment. Jeg ville gerne vide hvad seks uger på sofaen gjorde ved min krop, resultatet kan i se her. På billedet nedenfor kan I, se at krykkerne var med til træning  ;-)

IMG_1701

IMG_3407

 

Kroppen var tæt på at sige stop.

Det sidste halve år, har jeg været virkelig presset på jobbet. I flere måneder var jeg bagud, jeg forsøgte at arbejde i weekender, for at komme med, desværre var det nærmest umuligt, og min emailindbakke blev længere og længere. Jeg havde hjertebanken om aften, glemte aftaler og havde det rent ud sagt ad h…. til. Da jeg en aften efter arbejde var i Føtex for, at handle knækkede mine ben sammen under mig. Min læge sagde, at mine symptomer var stressrelateret, og jeg simpelthen blev nødt til, at slappe af. Jeg er ikke typen, der giver op. Så jeg kom igennem nogle rigtig hårde måneder, takket være en sød kæreste og en masse træning.

 

Da jeg “blev” laktoseintolerant”:

Det er sgu lidt mærkeligt, at man fra den ene dag til den anden kan blive intolerant overfor fødevarer. Jeg har I en lang periode spist skyr 1-2 gange om dagen. Tilbage i juli måned, begyndte jeg pludselig at føle ubehag om aften, efter jeg havde indtaget min aftenskyr. Når jeg skulle sove, var min mave udspilet, jeg havde kvalme og smerter i maven. Siden da har jeg undgået store mængder af mælkeprodukter og spiser helst de laktosefri varianter. Min mave er slet ikke så oppustet mere! :-) Læs mere her.
 photo 11100808_620815871351424_4017130166355830716_n_zpsxjfwx4cx.jpg

 

Årets opture

Heldigvis har året budt på mange flere opture end nedture. I vil nedenfor se et indblik i nogle af årets bedste øjeblikke.

 

Omgivet af dejlige mennesker:

Årets største optur, er helt sikkert alle de skønne mennesker, der er i mit liv. Jeg føler mig så heldig, at have så mange gode mennesker tæt inde på livet.

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 20.28.14

 

Billedet er lånt af Wallstickerland.dk 

At rejse er, at leve:

Jeg har rejst rigtig meget i år. Mange af mine bekendte spørger ofte, hvor jeg har de penge fra. Svaret kan I finde her.  I slutningen af februar måned besøgte jeg for 3. år i træk Thailand. Det var nogle skønne uger, hvor batterierne blev ladet op. Jeg besøgte blandt andet Thailands svar på Maldiverne. Det er nok det smukkeste sted i Thailand. Indlægget omkring denne ø, er faktisk et år årets mest læste indlæg – Læs om den smukke ø her.
 photo IMG_3642_zpsltvemiik.jpg

I sommers drog jeg igen øst på, hvor jeg besøgte Singapore, Bali og Lombok. Igen havde jeg nogle helt fantastiske uger, hvor jeg fik udforsket det smukke hav ud fra Lembongan. I kan læse om min ferie her. Jeg lavede faktisk også en video fra hele ferien. Den kan ses her :-)
 photo IMG_4961_zpsp2iiz0rv.jpg
 photo IMG_5105_zpsdluuddve.jpg
I efteråret drog jeg på en lille weekendtur til Sverige med min mor. Vi besøgte det smukke Ystad Saltsjöbad. I kan læse mere om opholdet her.

 photo Ystad2_zpsgew7ewiw.jpg

Årets sidste ferie, var ikke mindre end en forlænget weekend til London. Min søster og jeg havde fire skønne dage, med masser af shopping og hygge. Læs mere her.
 photo IMG_5370_zpsweyzqnnj.jpg

 

Sundhedsbalance:

Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv. Jeg er blevet rigtig god, til at lytte til min krop. Jeg hverken overtræner eller er hysteriet med min indtagen af mad og usunde sager. Et af årets populære indlæg omhandlede Cecilie Lange 2013 vs. 2015. Indlægget kan læses her.

førefter

Bloggen fyldte 1 år:

Jeg august fyldte min blog 1 år. Da jeg startede min blog tilbage i 2014, havde jeg aldrig troet at, der var så mange af Jer, der ville følge med. Jeg bliver stadigvæk helt forlegen, hver gang en ven, bekendt eller fremmed siger de følger med. Det er faktisk en lille smule grænseoverskridende, at så mange mennesker læser med. Men hold nu op, hvor er jeg ovenud lykkelig for, at I har lyst til at følge med. Jeg er så glad for, at I også har lyst til at kommenterer, skrive beskeder og mails til mig. Jeg prøver virkelig, at tage mig tid til at svare alle. TAK FORDI I LÆSER MED – I ER FANTASTISKE :-)
 photo IMG_4031_zpsfse7ypc6.jpg

 

Trænings og madplaner:

I har været rigtig vilde med mine træningsprogrammer og madplaner. Jeg lavede blandt indlæget “Sommerklar på tre måneder” I rigtig mange uger, delte jeg flittigt ud af mine madplaner og træningsplaner, til stor glæde for mange af Jer. Se eksempelvis “Sommerklar uge 1 her” og inspiration til kostplan her.

 

11756460_10153470913473497_485121565_n

Personlig træning:

Jeg var så heldig, at vinde en facebook konkurrece hos Tahi Wilson. Præmien var en masse timers personlig træning. Det var simpelthen så fedt, at blive tævet igennem. I kan se en video, fra en af mine træninger her.
 photo IMG_3837_zpsc0nutkqu.jpg

 

Tusinde tak fordi I har fulgt med på bloggen i år. Jeg håber I har lyst til, at blive hængene lidt endnu. Nyd de sidste dage af 2015. Rigtig godt nytår :-)

 photo IMG_4808_zpsssniu7hn.jpg

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul 2015