Stor adventskonkurrence

Den perfekte julegave til ham og hende + rabatkode

Godaften.

Nu er der ikke længe til jul. Det stresser mig en smule, for jeg har endnu ikke fået købt alle mine julegaver. Hvis man skal være helt sikker på at have sine internetkøbte gaver inden d. 24/12 er det ved at være sidste chance. Står du og mangler en gave til kæresten, et familiemedlem eller måske dig selv, så er denne gave et sikkert hit. Selv gav jeg kæreste dette ur, som en lille før julegave. Selvom han har flere urer, blev han virkelig glad for uret og bruger det dagligt.

I kan lige nu spare 15 % på alle ure hos www.danielwellington.com  ved at anvende koden XMASCECILIE. Skynd Jer at bestille, så I kan nå at få urerne inden jul. Mine ure kom heldigvis efter to dage, men da der er pres på pakkeposten i december, er det ikke utænkeligt at der går lidt ekstra dage.

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 17.57.01

Jeg har fået så mange komplimenter for mig eget ur, da det er klassisk og meget stilrent. Jeg er helt vild med det, og jeg håber virkelig helt oprigtigt for Jer, at I får et i julegave eller køber et til Jer selv. I vil ikke fortryde :)

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 17.57.10

 

Indlægget er sponsoreret

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor adventskonkurrence