Shopping, spa & roomservice

I’m still here

Godmorgen :)

Jeg er godt klar over at, der er meget stille på blogfronten. Men jeg må simpelthen erkender, at jeg med et krævende fuldtidsjob og HD-studie, ikke har specielt meget tid til at blogge. De fleste hverdage er proppet fra morgen til aften, og når jeg endelig har tid til, at smide mig på sofaen, prioritere jeg min kæreste fremfor at blogge.

Det irriterer mig virkelig, at tiden og overskuddet ikke er der. Men nu må jeg simpelthen erkende, at jeg ikke kommer til at blogge flere gange om ugen. Jeg elsker at inspirerer og motivere Jer, og jeg elsker at modtage feedback fra Jer. Dog vil jeg hellere lave få, men gode indlæg i stedet for at lave en masse, ikke gennemarbejdede indlæg.

Heldigivis er jeg faktisk rimelig aktiv på både instagram @cecilie_lange og snapchat: cillelange. Så der skal I være mere end velkomne til at følge med :-)

Jeg har forresten fundet en vinder af min spraytankonkurrence.. Stort tillykke til Mia Rosendal – Jeg sender dig en mail. Nu vil jeg smutte til en times reformertræning med min søster, og så skal dagens ellers bruges på en masse praktiske gøremål ( bla.indkøb af de sidste julegaver: PANIK). Kig ind forbi bloggen senere, der kommer en virkelig lækker konkurrence…. I hvert fald hvis man står og mangler nyt træningstøj ;-)

Rigtig god søndag.

Skærmbillede 2015-12-19 kl. 22.23.23

Tights: her  Half zip fra Nike – Se lignende modeller her.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping, spa & roomservice