Den perfekte julegave til ham og hende + rabatkode

Link til VS Fashionshow 2015 + en vinder

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 21.12.37

Godaften :-)

TGI… Jeg fatter ikke hvor dagene bliver af, jeg ønsker mig flere timer i døgnet tak! Efter endnu en hård arbejdsuge, er denne weekend virkelig tiltrængt. Jeg har startet weekenden ud med en stor portion risengrød og en masse flotte kvinder i undertøj, ikke dårligt vel? ;-) Som nogle af Jer ved, har jeg været kæmpe Victorias Secret fan siden 2007. Derfor måtte jeg selvfølgelig også se dette års show. I kan se showet på Victorias Secret’s hjemmeside her. Resten af weekenden skal bruges på en masse træning, kærestehygge og familiefødselsdag.

Derudover har jeg også trukket en vinder af mine store adventskonkurrence. Stort tillykke til Anne Christine Jørgensen. Du må meget gerne tjekke din mail

Kig ind forbi bloggen i løbet af weekenden, hvor der blandt andet vil komme indlæg omkring min tur til London og julegaveidéer til sundhedsfreaken.

 

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave til ham og hende + rabatkode