4. advent - Vind et gavekort på 700 kr. til Bybutterfly.dk

Min jul 2015

Skærmbillede 2015-12-26 kl. 18.22.41

Kære søde læsere.

Jeg har slet ikke fået ønsket jer en god jul. De sidste dage er fløjet afsted, så har faktisk slet ikke haft tid til at sidde med min computer. Jeg håber, at I allesammen har haft en rigtig dejlig jul med Jeres nærmeste. Selv tilbragte jeg juleaften, hjemme hos mine forældre med min familie. Første juledag stod på julefrokost hos svigerfamilien, og aftenhygge i Tivoli med min familie. Dagen i dag, er blevet brugt på en masse praktisk. Jeg har nemlig lavet en To Do liste over alle de praktiske ting jeg skal nå, inden 2016 ;-)

Med hensyn til julegaver fik jeg aldrig noglesinde, lavet et indlæg med mine ønsker. I år havde jeg ønsket mig en masse “småting”, som jeg selv er ret dårlig til at bruge penge på. Det er altid virkelig rart, at få sådan nogle lækre ting.

Jeg fik blandt andet et armbånd fra Jule Sandlau her. Den populære børste fra Mason Pearson her. Øjenskygger fra Mac (fås hos magasin). Moroccanoil her. Nike løbejakke her. Gavekort til brunch her.

 photo christmas2015_zpskliveruf.jpg

OBS. Indlægget kan indeholde affiliate links. 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. advent - Vind et gavekort på 700 kr. til Bybutterfly.dk