1. advent - Vind et ur fra Daniel Wellington

Next stop: London + Vinder af DW ur

Jeg er simpelthen SÅ overvældet, over den store deltagelse i min konkurrence. Jeg har fået så mange søde kommentarer, mange mange tak :-) I forstår slet ikke hvor glade de gør mig, og jeg har læst dem ALLEsammen. Jeg ville ønske, at jeg kunne sende jer alle et ur, men sådan er det desværre ikke.

Jeg har trukket én vinder af uret. Vinderen er fundet via findenvinder.dk, da det i denne konkurrence var den mest fair måde at trække vinderen på.

Stort tillykke til Carsten Andersen!! Jeg har sendt dig en mail. Du må meget gerne besvare mailen med fulde navn og adresse hurtigst muligt, så vil jeg sende min søde kæreste på posthuset, mens jeg er i London :-) Til Jer andre kan i få 15 % på alle ure, ved at anvende koden XMASCECILIE.

Apropros London, så er jeg afsted torsdag-søndag. Jeg har lige nøjagtigt 35 min. til at pakke, rydde op og stemme… Det er altid godt at være i god tid ;-) Men bliver så skønt med en masse shopping og lækker mad. Hvis I har nogle gode tips til London, modtages de med kyshånd! I kan følge med på instagram @cecilie_lange og snapchat: Cillelange ..

Skærmbillede 2015-11-29 kl. 15.06.42

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advent - Vind et ur fra Daniel Wellington