3. advent - Vind klippekort til Spraytan

Shopping, spa & roomservice

 photo IMG_5382_zpsukjwauuk.jpg
Godaften :)

Som I måske har set på instagram (@cecilie_lange), brugte jeg sidste weekend i skønne London. Da jeg var afsted med min søster var der masser af tid til shopping og tøsehygge. For første gang fløj jeg med Easyjet, hvilket faktisk var ganske udemærket, når nu man kun skal flyve i halvandentimestid. Til gengæld havde vi valgt, at bruge lidt flere penge på vores hotel, da vi gerne ville bo bare lidt lækkert.

London er desværre, en rigtig dyr by at bo i. Og da vi “kun” bestilte 3 måneder i forvejen, var alle de gode, “billige” hoteller udsolgt. Vi valgte at bo på Park Plaza Westminister Bridge, som ligger lige ved Big Ben og London Eye. Heldigvis var der en lille smule rabat, da vi bestilte – Jeg elsker at spare penge på hoteller, og jeg er efterhånden rigtig god til at finde de gode rabatter. Jeg bruger i mange tilfælde hotels.com , da jeg virkelig synes godt om hjemmesidens opbygning, men det er vel en smagssag :-)

I hvert fald så bestilte vi 3 overnatninger på Park Plaza, og vi blev IKKE skuffet. Hotellet var simpelthen så lækkert, med spa område og store lækre værelser. Hvis man havde bestilt inkl. morgenmad, kunne man få leveret morgenmad til værelset uden beregning. Der er ikke andet at sige end god service, rene værelser og perfekt beliggenhed. Jeg vil til hver en tid bo her igen, næste gang jeg besøger London.

Dagene i London gik egentlig bare med at tulle rundt i de smukke gader, shoppe, spise god mad og hygge på hotellet. Men nu er mit feriebudget i hvert fald opbrugt for det næste stykke tid. Så må der knokles, så jeg kan komme afsted igen. Jeg giver mine tips til hvordan man får råd til flere rejser her.
 photo IMG_5370_zpsweyzqnnj.jpg
 photo IMG_5374_zpsrwszuyvc.jpg
 photo IMG_5345_zpsc9byzabr.jpg

 

 

 

OBS. Ikke noget sponsoreret her. Turen var selvfinansieret ;-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. advent - Vind klippekort til Spraytan