Årets op- og nedture..

Udsalgsfavoritter fra Nike & Adidas

Januarudsalget er netop blevet sparket igang, og langt de fleste butikker kører med udsalg. Jeg er normalt rigtig dårlig til, at shoppe på udsalg, da jeg ikke kan overskue når der er en million mennesker. Heldigvis, kan man også shoppe rigtig meget udsalg online. Desværre har jeg selv brugt alle mine penge på julegaver, så jeg må vente til der tikker løn ind ;-)

Jeg har samlet en masse lækkert træningsgear, som altsammen er på udsalg. Jeg linker til alle items under billedet.
 photo udsalg_zpsgi9bdubn.jpg

1.Nike trøje her.   2.Nike Epic Lux tights her    3.Nike Free 5.0 her.   4.Nike løbehandsker her.   5.Nike pro trøje her.   6. Adidas shorts her.   7.Nike Pro sportsbh her.   8.Nike løbesokker her.    9.Nike vest her.   10.Nike Epic Run tights her.    11.Adidas Ultra boost her

Jeg har forresten også trukket en vinder af gavekortet til www.bybutterfly.dk – Stort tillykke til Katrine Jensen! Jeg sender dig en mail i løbet af i morgen. Jeg håber du får købt noget lækkert træningstøj :-) Til Jer andre. Jeg lover, at der kommer flere lækre konkurrencer i løbet af det nye år.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets op- og nedture..