Dérfor skal du elske vinteren

I need this in my life!

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 17.45.42

Sikke en overskrift, men det lød altså dumt på dansk ;-) Selvom jeg elsker sport og træning, har jeg også en kærlighed for mode. Jeg er desværre rigtig dårlig til, at købe dyre items til mig selv. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg skal eje mindst ét af disse items i 2016.

 

Olympus Pen

Jeg har længe sukket efter det fine kamera fra olympus. På nuværende tidspunkt slæber jeg rundt på mit store Canon Spejlrefleks. Det fungere super godt og tager fantastiske billeder… men det er bare så stort. Jeg får det desværre sjælendt med mig, da jeg ikke orker at slæbe på det. Olympus Pen købes her.

 

Valentino stilletter 

Jeg dør lidt, hver gang jeg ser de smukke stilletter fra Valentino. Jeg synes de er så smukke, og jeg er sikker på at de ville passe perfekt til mig. Når ikke de er udsolgt, fås de hos blandt andet hos Mytheresa her.

 

Saint Laurent taske

Jeg er vild med Saint Laurent’s klassiske desing. Jeg kunne virkelig godt bruge en lys crossbody, som ville passe perfekt til alt mit sorte tøj ;-) Tasken kan købes her.

 

Balenciaga Velo

Jeg faldt for denne skønhed på min ferie i Singapore. Desværre havde jeg på det tidspunkt brugt 50.000 kr. på ferier indenfor syv måneder, så jeg kunne simpelthen ikke retfærdiggøre et dyrt taskekøb lige der. Den er stadigvæk i mine tanker næsten hver dag, så jeg tror altså at jeg bliver nødt til at købe den! Jeg har ikke helt besluttet mig for farven, men jeg tror det bliver en mørkt :-) Tasken kan købes her.

 

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Stine

  Olympus Pen 7 kameraet er helt fantastisk.
  Jeg har det på samme måde med mit spejlreflekskamera. Olympus kameraet er en af de bedste gaver/investeringer jeg har fået og der er kommet så MANGE flere billeder ud af det.
  Kan godt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Tak – Nu har jeg virkelig lyst til at gå ud og investere i et :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kameraet er simpelthen fantastisk, jeg fik det i julegave og er stadig ligeså begejstret for det. Det er bare så nemt og have med sig over alt, og perfekt med dets wifi-funktion, så man også kan smide dobbelt så lækre billeder op på sin instagram ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ihh altså. Nu har jeg VIRKELIG lyst til at købe det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dérfor skal du elske vinteren