Efterspurgt træningstøj på Instagram

Lange, smukke og fyldige øjenvipper

Skærmbillede 2016-01-10 kl. 13.28.11

Hvem elsker ikke lange smukke vipper? Desværre er mine egne vipper korte og meget lige. Derfor besluttede jeg mig for ca. 2 1/2 år siden, for at gøre noget ved dette. Flere af mine veninder havde fået lavet Eyelash Extensions, men jeg var ikke helt tryk ved det, da jeg havde hørt skrækhistorierier om folk, der havde mistet deres egne øjenvipper. Mine veninder havde alle fået lavet deres vipper hos Janni fra, Ilash Brows på Islands Brygge i København, med et virkelig flot resultat. Jeg besluttede mig for at prøve det, og jeg blev ikke skuffet – tværdigmod. Jeg har nu haft eyelash extensions på af tre omgange, og jeg elsker det!

De første to gange jeg fik lavet mine vipper fik jeg de helt naturlige singlelash vipper på, hvilket gav et meget naturligt look. Det passede super godt til mig, da jeg normalt ikke går med super meget make up. Denne gang synes Janni dog, at det skulle være lidt vildere. Så jeg har fået lavet Volumelashes.. Bambi eyes FTW ;-) Jeg er helt vild med mine volumelashes, og synes de passer SÅ fint.

Med Volumelashes – KUN mascara på de nederste. Ingen eyeliner eller andet make up. Se priser her

Skærmbillede 2016-01-10 kl. 13.11.15

Med Singlelashes – KUN mascara på de nederste. Ingen eyeliner eller andet make up- Se priser her

Skærmbillede 2016-01-10 kl. 13.13.05

Rigtig mange af Jer, tør måske ikke springe ud i det, da i er bange for at miste Jeres egne vipper. Men i kan være HELT rolige. Jeg har aldrig mistet mine vipper. Tværdigmod er de altid fyldigere og længere, når jeg holder pause med mine Eyelash Extensions. Dette skyldes helt sikkert, at man ikke slider på vipperne med mascara og vippebukker. Dog vil jeg anbefale at man får det lavet et ordenligt sted. Jeg kunne aldrig finde på at gå ind et sted, hvor jeg ikke kendte omdømmet på vippeteknikeren. Det er nemlig super vigtigt, at man få nogle vipper på, som ens egne vipper er stærke nok til at holde. Det nytter ikke noget, at få kæmpe lange, tykke vipper på, hvis ens egne vipper er tynde og korte, for så sker det, der er sket for mange. Ens egne vipper knækker! Mit bedste råd er. Betal hellere lidt mere for, at få det lavet et ordenligt sted. Pris og kvalitet går hånd i hånd. Hvis I har nogle spørgsmål til Eyelash Extensions, kan i bare smide en mail eller kommentar, så samler jeg alle svarene i et indlæg om et par uger :-)

Janni er er en af Danmarks bedste vippeteknikere. Hun fik en 2. plads til DM i 2014 og en 3. plads i 2015. Derudover tager en årligt på kurser i udlandet, for at dygtiggøre sig. Her er nogle billeder fra hendes arbejde. I kan se priser m.m. på på Ilash Brows hjemmeside her.

janniilash

OBS. Janni laver også negle, bryn og Spraytan!

 

Indlægget er sponsoret. Dog kan jeg stå 100 % inde for indholdet, og har selv betalt mine behandlinger, de første to år.

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterspurgt træningstøj på Instagram