5 ting jeg vil blive bedre til i 2016

Nyt år – nyt træningstøj

 photo IMG_5451_zpsxem2tteq.jpg

Man starter altid året på en frisk, er det ikke det man plejer at sige? ;) Jeg startede mit år med en løbetur, og det var virkelig skønt. Jeg var iført Kari Traa trøje og tights, asics løbesko og Nike kompressionssokker. Meningen var, at jeg skulle have trænet i dag, men jeg føler mig sløj. Så det bliver en søndag, med dynen og onlineshopping i stedet.   Min træningsgarderobe er fuldstændig fyldt op, men nøj altså hvor gad jeg godt have fat I noget af det her. Jeg har virkelig forelsket mig, i mange af Lorna Jane’s items. Desværre er det et Australsk mærke, så der kommer med stor sandsynlighed told på, hvis man bestiller over nettet :-( Jeg har linket til alle items, under billedet.

2016

Adidas Hoodie her.    Lorna Jane Sports-bh her.   Lorna Jane Kalender her.    Nike Trøje her.    Lorna Jane T-shirt her .     Nike sko her.      Nike vest her.   Aimn Tights her

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg vil blive bedre til i 2016