Træningsmål for 2016

Nyt på blogfronten

F3

Godmorgen :-) Måske nogle af Jer, har lagt mærke til at bloggen ser lidt anderledes ud end den plejer? Det skyldes, at jeg er ved at give bloggen en ordentlig make over. Siden jeg startede bloggen i August 2014, er der ikke sket så meget mht. udseendet. Jeg var blevet så træt af det gamle design, så nu synes jeg altså at det var tid til en make over. Daniel var som altid sød, at hjælpe med meget af det tekniske. MEN.. Jeg er langt fra færdig, med at opdatere bloggen, derfor må i bære over med mig, hvis der er lidt fejl hist og her. Jeg er arbejder i øjebliket på, at få alle links til at virke. Jeg håber på at bloggen spiller 100 % i løbet af weekenden!

Dog vil jeg virkelig sætte pris på hvis i havde 2 min. til at fortælle Jeres ærlige mening om det nye design. Jeg tager med glæde imod konstruktiv kritik. Hvis der er noget ved det nye design, som irritere Jer, eller noget i synes fungere rigtig godt, må I meget gerne smide en kommentar eller mail.

TAK, fordi i følger med! :-)

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Jeg er faktisk først lige faldet over din blog i dag, og ved ikke hvordan den gamle blog så ud! Men kan sige at de jeg ser lige nu, ser rigtig flot og professionelt ud, uden at være for meget :)

    cphlitt08.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsmål for 2016