I need this in my life!

Nyt tiltag på bloggen

Jeg har en masse ting, jeg gerne vil skrive om på bloggen. Jeg vil rigtig gerne have flere træningsrelateret indlæg op, da jeg ved at I rigtig gerne vil have flere af disse. Heldigvis har jeg allieret mig med Anna og Caroline i næste weekend, så vi kan få skudt en masse fine billeder og videoer. Så der er håb forude! :-) Derudover har jeg en masse lækre opskrifter i ærmet, som snart kommer online.

Udover flere træningsrelateret indlæg, vil jeg en gang imellem lave indlæg med overskriften “Brandfokus”. Der er rigtig mange mærker, der er begyndt at lave træningstøj – og meget af det er faktisk rigtig fint. Jeg er ikke typen, der holder mig til ét bestemt brand. Jeg køber det, jeg synes er flot. Jeg vil bestræbe mig på, at indlæggene ikke er sponsoret, da pointen med disse indlæg er at vise ligepræcis de tøj og kollektioner, som jeg synes om. Hvis ét af indlæggene skulle være sponsoreret, vil dette naturligvis fremkomme :-)

Selvom det ikke vrimler med indlæg på bloggen, er det ikke ens betydende med at jeg ikke gider. Jeg elsker at blogge, men mit arbejde og studie kommer altså i første række. Jeg vil derfor ikke give Jer, for høje forventninger til antal indlæg. De kommer når de kommer. Hellere ét relevant og godt indlæg end 10 halvdårlige.

Hvis I har nogle ønsker til specifikke indlæg, skal I være mere end velkommen til at byde ind.
Jeg håber I får en rigtig dejlig mandag!

IMG_7074

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need this in my life!