Nyt på blogfronten

The Protein Kitchen Family

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 13.35.07

Jeg undskylder på forhånd, de dårlige Iphone billeder. Jeg må virkelig til, at få anskaffet mig et lille smart systemkamera!

 

Sikke en smuk søndag, at vågne op til. Det er jo lige til, at blive glad i låget af. Dagens indlæg skal (sjovt nok) handle om “The Protein Kitchen”, og hvorfor skal det så lige det? Det skal det, fordi jeg brugte det meste af lørdagen i selskab med en masse skønne mennesker, som alle er en del af The Protein Kitchen. Mange af Jer, kender måske Cecilie Lind!? I hvert fald, så spurgte hun mig tilbage i august, om jeg kunne tænke mig at være en del af “familien”. Jeg har altid haft utrolig stor respekt for Cecilie og hendes arbejde. Hendes syn på sundhed er lige i skabet, og så er hun utrolig ydmyg. Derfor var jeg ikke længe om, at takke ja til tilbuddett. Jeg vil til hver en tid, støtte op om en god sag og være med til, at sprede det gode budskab.

Jeg synes desværre, at rigtig mange har et fuldstændig forringet billede af træning og sundhed. Derfor er det så fantastisk at bruge en hel dag, sammen med en masse mennesker, der alle sprudler af energi og har en sund tilgang til kost og træning. Dagen blev brugt på træning i Vesterbronx, en tur i Magasin, frokost på Joe & Juice, foredrag og hygge i en lejlighed på Stay efterfulgt at lækker Sushi og vin i lange baner. En helt perfekt lørdag efter min mening.

I dag har jeg været til en times energii og spist lækre Proteinvafler – What a sunny sunday ;-) Opskriften på vaflerne kan findes i Cecilie’s bog. Bogen kan købes her.

TPK

OBS. Indlægget er ikke sponsoret! Men som en del af “The Protein Kitchen Family” er tøjet og bogen modtaget som gave.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på blogfronten