Optimér din søndag, og få den bedste start på ugen

12 timers netflix, ingefærshots og panodiler

Tja.. Det var faktisk sådan min weekend så ud. For første gang i syv år, er jeg blevet ramt af en ordentlig omgang influenza, skønt ikke? Jeg må indrømme at jeg helt har glemt, hvor dårligt man har det. Hold nu op, hvor har jeg været ynkelig ;-)  Som overskriften lyder, har jeg fået set en hel del netflix. Jeg anede ikke hvad jeg skulle tage mig til, da jeg havde det så dårligt, at jeg ikke engang orkde at surfe på nettet. Min søster foreslog mig “The Fosters”, som er en serie, hvor man ikke behøver brugt hovedet så meget.. Og hvis man falder i søvn midt i et afsnit er det ikke jordens undergang. Det er faktisk en rigtig hyggeligt serie, så hvis nogle af Jer derude ligger syge og har brug for en en timekiller, kan den anbefales :-)

Hele weekenden har jeg slet ikke haft lyst til mad eller drik. Bare et billede af en nutellamad, kunne give mig kvalme… Hvad sker der lige for det? Nå men i hvert fald, forsøgte jeg at forberede lidt morgenmad i går aftes, så jeg kunne få lidt ekstra energi i dag . Jeg forberedte blueberry bowl med topping og en juice med masser af ingefær. I kan finde opskriften på blueberry bowlen her.

Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg snart at rask til, at tage på arbejde. Jeg duer virkelig ikke til det, der med at ligge hjemme i sengen. Jeg vil egentlig bare gerne kunne passe mit arbejde og træning. Heldigvis kan jeg arbejde hjemmefra, så jeg holder hovedet i gang :-)

God dag.

IMG_6159

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optimér din søndag, og få den bedste start på ugen