Fire anbefalelsesværdige blogs

About the dress and overknees

Puha.. Endnu en aften med alkohol. Jeg drikker normalt ikke så meget, men de næste mange weekender er alkohol på programmet. Jeg har et lidt ambivalent forhold til det, for det er jo altid sjovt at være ude med pigerne, og danse til den lyse morgen.. MEN jeg hader at det ødelægger min døgnrytme og form. Derfor vælger jeg mine byture med omhu. Selvfølgelig deltager jeg i mine veninders fødselsdage, julefrokoster m.m. Dog kan jeg godt finde på, at droppe en helt almindelig lørdagsbytur uden formål.

Nå men i hvert fald havde jeg en virkelig sjov aften med mine veninder i går. Vi skulle fejre min veninde Katrine. Hun havde inviteret os på tre retters middag på XO Steaks and Burgers. Vi fik mad og vin i lange baner, hvorefter vi fortsatte natten på ZEN, hvor hun havde sørget for bord til os. Efter en masse vodkasjusser valgte min fod desværre at hæve til mutantstørrelse (den jeg er opereret i), så jeg måtte overgive mig og kalde det en aften. Men jeg må tage revanche på lørdag, hvor jeg skal til en anden venindes fødselsdag ;-) Der var en del af Jer, som var meget interesseret i mit outfit i går. Kjolen er fra ASOS, og er lige nu på tilbud til hele 260 kr. Den kan købes her. De lange støvler er fra Nelly og kan købs her.

Søndagsplannerne er blevet ændret, så jeg vil tage en lækker overkropstræning, arbejde lidt og slutte søndagen med en lækker løbetur.

GOD SØNDAG :-)

Skærmbillede 2016-02-07 kl. 10.51.15

Affiliate: ASOS kjole her. NLY overknees her.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire anbefalelsesværdige blogs