Lær mig bedre at kende

Brandfokus – Kari Traa

Som nævnt i mit tidligere indlæg, vil jeg begynde at sætte fokus på diverse sportsbrands. Der er efterhånden rigtig mange brands derude, som også har en sportslinje, hvilket jeg synes er helt fantastisk. Jeg elsker at mikse forskellige brands, og elsker at have lidt forskelligt i min garderobe.  Jeg vil naturligvis starte ud med et af mine favoritbrands, Kari Traa. Det norske mærke fangede min opmærksomhed for ca. to-tre år siden, da nogle af mine bekendte blev ambassadører for brandet. Jeg blev straks vild med designet, og måtte have fingrene i det. Mine første Kari Traa tights fik jeg i julegave i 2013, og ved i hvad?? Jeg har dem stadigvæk i skabet i dag, og bruger dem rigtig ofte. Nu er den nye SS16 kollektion, så småt ved at lande i butikkerne. Jeg har fundet nogle af mine favoritter. Jeg linker direkte til tøjet under billedet.

Skærmbillede 2016-02-04 kl. 10.01.46

Ida Jacket her. Louise Tights her. Black Butterfly her. Ida Tee her. Frida Singlet her. Louise Jacket her. Ida Tights her.

Hvad er Jeres favorit sportsbrand? :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær mig bedre at kende