Sygdom og træning - Go eller no go?

Brandfokus – New Balance

Brandfokus – Kari Traa kan læses her.

I denne uge vil jeg igen vise Jer nogle lækre items fra endnu et brand. Men denne gang vil jeg sætte fokus på løbesko. Efter jeg er blevet opereret, går jeg virkelig meget op I, at mine fødder får det bedste. Det er vigtigt for mig, at mine fødder har det godt hele døgnet rundt. Derfor vælger jeg altid trænings- og løbesko af god kvalitet. Mine fødder er lidt specielle, da jeg har en rigtig smal hæl, så det er desværre ikke alle sko mine fødder kan passe. Mine gamle løbesko er ved, at være slidt op. Derfor skal jeg snart have købt nogle nye. Jeg er helt vild med New Balance design og farver. Min plan er at smutte forbi en løbebutik, så jeg kan prøve hvilke der passe mig, og min løbestil bedst :-) Hvis I kan anbefale nogle rigtig gode løbesko, må I meget gerne skrive. Jeg er helt vild med disse modeller. Hvad synes i? Links til skoene finder i her:

1.Her  2.Her  3.Her  4.Her  5. Her

NewBalance

Indlægget indeholder affiliate links. 
cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Christina

  Jeg er vild med Asics J33 og løber ikke i andet :) Jeg har vildt smalle fødder og de sidder godt til på midtfoden. De er lidt breddere i tåen, så der er god plads til tæerne ved landing. Jeg lander midt/forfod og det er de perfekte til. Jeg kender faktisk ikke andre der løber i J33, men til mig er den perfekt. Synes også designmæssigt den er fin, fordi den er så let i det.

  Nike laver også rigtig fine sko. Jeg har aldrig kunnet bruge dem pga mine smalle fødder, men med deres nye fly-wire, kan de snørres ind, så de sidder rigtig godt til på foden:)

  NB skoene nr. 1 du har linket til er VIRKELIG også fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Jeg har bedst erfaring med asics Nimbus, jeg lander på forfoden og her har Nimbus en virkelig god stødabsorbering. Desuden sidder den virkeligt godt på min smalle hæl. Jeg har også løbet i New Balance, både 1080 og 880, jeg kan bedst lide 1080. Men fødder og løbestil er forskellig, så du må ud i en butik med et stort udvalg og op på løbebåndet. God jagt☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom og træning - Go eller no go?