Brandfokus - Kari Traa

Fire anbefalelsesværdige blogs

blogs

Selvom jeg ikke har specielt meget tid til at læse blogs, er der stadigvæk nogle faste blogs jeg følger. Jeg elsker at man kan mærke personen bag bloggen. Ellers har jeg faktisk en utrolig bred blogsmag, hvis man kan sige det. Jeg læser lidt af det hele. Hvis nogle af jer, ligger inde med nogle blogs som jeg bare læse – hit me :-)

 

 

Mayadroem

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 14.29.24

Jeg startede med at følge Maya på Instagram for flere år siden. På det tidspunkt kunne jeg aldrig finde på, at læse en fitnessblog. Men jeg var nysggerig, derfor var Maya’s blog faktisk den allerførste fitnessblog som jeg læste. Jeg læser den stadigvæk den dag i dag, og nyder hendes daglige indlæg. Nu har jeg mødt Maya i virkeligheden. Hold nu op hvor er hun bare sød – Jeg er kæmpe fan :-)

 

Passionforfashion

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 14.44.52

Endnu en blog jeg har fulgt i mange år. Jeg bruger ofte bloggen hvis jeg mangler inspiration til min garderobe. Christina er super dygtig til, at inspirere sine læsere og så kommer hun med nogle ret brugbare guides.

 

Twinpeaks

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 14.31.07

Nu er mommyblogs faktisk ikke dem jeg læser flest af, men Mette Marie formår virkelig at fange mig. Hold nu op hvor er hun sjov. Jeg er vild med hendes altid gode humør og humoristiske måde at beskrive tingene på. Hendes blog har så meget at byde på, og handler ikke kun om leverpostejmadder og børn.

 

Anna Warrington

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 14.43.49

Anna’s blog begyndte jeg først at læse, da jeg selv startede bloggen. Hun tager nogle rigtig interessante debatter op, og har en helt fantastisk holdning til sundhed, OG så er Anna bare pisse sød!. Derudover skriver hun også en del om sit studieliv, hvilket jeg synes er så hyggeligt, at følge med i. Hun flytter forresten snart til New York.. Er slet ikke misundelig ;-)

 

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brandfokus - Kari Traa