Jeg er langt fra den stærkeste..

Fitnessblogger vs. alkohol

 

BD

Hvis man bare følger en lille smule med i blogland, har man helt sikkert set en masse billeder fra weekendens bloggerfest. Som premium blogger hos Bloggers Delight, var jeg også inviteret til deres store fødselsdagsfest. Jeg havde inviteret de andre fitnessbloggere hjem til vin og hygge,inden vi skulle afsted mod Radison Blu. Mange af os kender efterhånden hinanden, så det var virkelig hyggeligt at være samlet. De fleste af pigerne var helt klar, på at give den fuld gas – også med alkoholen ;-)

Vi havde en festlig aften, som sluttede med en masse drinks og dans på Zen. Jeg havde fornøjelsen af at have den skønne Caroline sovende. Vi var godt fulde, da vi først kom hjem og sad og hyggede med natmad og fuldesnak. Dagen efter tømte vi Lagkagehuset! Selvom man er “fitnessblogger” og mange måske tror, man laver af skyr og kylling er dette langt fra sandheden. Vi drikker og spiser præcis som mange andre unge mennsker.

Til alle Jer, der var interessert i kjolen, kan den købes på tilbud her. :-)

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 19.45.57

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er langt fra den stærkeste..