About the dress and overknees

Monday dreaming

Èn af de dage, hvor man har lyst til at sælge lejligheden, købe en oneway billet og sætte voksenlivet på standby.. Yes.. I dag er én af de dage. Desværre må jeg nøjes med at drømme mig tilbage, til alle de dejlige oplevelser jeg har haft de sidste mange år. Jeg må indrømme, at jeg har en lille smule pres, over ikke at skulle til Thailand i år ;-) Hvis der er nogle af Jer, som skal til Thailand lige om lidt, synes jeg virkelig at I skal besøge denne ø… Det ER Thailands svar på Maldiverne.

Nu vil jeg smutte på arbejde, så jeg kan tjene nogle penge til den næste ferie!

GOD MANDAG :-)

holiday

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About the dress and overknees