Monday dreaming

Optimér din søndag, og få den bedste start på ugen

IMG_5807

Søndag er min ynglingsdag på hele ugen. Jeg forsøger så vidt muligt, at holde min søndag fri og få ordnet en masse praktisk, så jeg er klar til en ny uge. Jeg har samlet seks gode råd til, at lette din hverdag. Brug søndagen på at forberede dig til en ny uge. Rigtig mange bruger søndagen på at slappe af og sove tømmermænd ud. Derfor kan mandag morgen nogle gange virke uoverskuelig. De uger der er mulighed for det, er det at bruge søndagen på forberedelse. Det letter din hverdag – I promise :-)

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 11.43.49

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 11.44.22

 

Jeg håber I kunne bruge det til noget, selvom det i princippet er rimelig simpelt. Selv skal jeg være bedre til, at få lavet en ugentlig madplan og handlet ind. Jeg har tidligere lavet indlæg med madplan og indkøbsliste. Det kan ses her.

Nu vil jeg hoppe tilbage under dynen og pleje min influenza med netflix.

God søndag

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday dreaming