Kan man få sixpack, selvom man spiser kulhydrater og sukker?

Perfekte forårssneakers

Så er det lige ved, at være forår – I hvert fald i følge kalenderen. Jeg er nok ikke den eneste, der virkelig hungre efter sol varme. Mens vi venter, kan vi ligeså godt forberede os på forårsvejret, med en masse lækre forårsitems. Jeg er i hvert fald allerede begyndt så småt ;-) Jeg elsker lyse sneakers om sommeren, så selvfølgelig må jeg eje et ekstra par. Som de fleste andre, er jeg kæmpe fan af Nike. Derfor har jeg erhvervet mig endnu et nyt par, som er helt perfekte til foråret. Er de ikke bare lækre?!! Jeg skal helt sikkert have dem med til Hamborg i weekenden, så må vi håbe at solen skinner ;-)

Skoene kan købes her.

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 20.30.07

Derudover overvejer jeg disse Adidas Stan Smith Snake sneakers i hvide.. Jeg synes virkelig de er flotte.  Min kæreste er lige ved, at gå ud af sit gode skind over alle mine sko, så hver gang jeg kommer hjem med et par nye, gemmer jeg dem i skabet så han ikke ser dem… Shhh ;-)

Mit næste forårskøb bliver en ny læderjakke. Måske jeg køber en i Hamborg i weekenden? Hvis har nogle gode tips til Hamborg, må I meget gerne sende dem min vej – TAK :-)

Indlægget er lavet i samarbejde med JD Sports, Danmark

cecilielange_signatur

3 kommentarer

  • Er helt vild med dine fine sneakers! Hamborg er fantastisk i forhold til shopping – Zara, Cos, Mango, Petra Teufel (som bl.a. har Balenciaga, Rick Owens, Alexander Wang), en kæmpe Hermès og selvfølgelig Unger, som kan byde på eksempelvis YSL, Givenchy, Louboutin. Håber I får en god tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man få sixpack, selvom man spiser kulhydrater og sukker?