Brandfokus - New Balance

Weekendmood

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 18.47.40Calvin Klein undertøj her. Kalender her. Nattøj her. Sengetøj her. Duftelys her. Macbook Pro her

Selvom jeg har ligget i sengen i en hel uge, er jeg stadigvæk ikke 100 % på toppen. Jeg har ligget i en grim forvasket t-shirt med fedtet hår, og virkelig følt mig ynkelig. Derfor synes jeg, at jeg fortjener en afslappende weekend hjemme, uden for mange planer. Desværre har jeg en eksamensopgave, som skal afleveres 1. marts, så jeg bliver desværre nok nødt til at bruge lidt tid på denne. Derudover tror jeg lige, at jeg smutter forbi H&M, så jeg købe nattøjet ovenfor, jeg synes simpelthen at det er SÅ fint.

Derudover er jeg igang med at arbejde på et rigtig spændnede projekt på bloggen, som jeg forhåbentlig er klar med 1. marts. Det kommer til at kræve rigtig meget tid og engagement for min side, men jeg er virkelig motiveret for det, og jeg tror at rigtig mange af Jer vil synes om det. Jeg tænker at fortælle Jer lidt om det i næste uge?! Stay turned.

Jeg håber I får en rigtig dejlig weekend :-)

 

Indlægget indeholder affiliate links.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brandfokus - New Balance