Acai smoothie

7 ting jeg skal købe i marts

Skærmbillede 2016-03-12 kl. 10.18.54

Affiliate links: Bikini her. Solbriller her. Kimono her. Øreringe her. Flybillet her. Plakater her. Bakke her.

Overspringshandling nr. 10.000…. Jeg sidder i disse timer og læser til eksamen, men det er altså lidt sjovere at surfe på nettet ;-) Jeg har virkelig en lang liste med alle de ting jeg gerne vil købe. Derfor må jeg prioritere lidt, da jeg desværre ikke har et pengetræ i stuen. Jeg er kommet frem til syv ting, som jeg virkelig gerne vil købe i løbet af måneden.

Bikini

Jeg elsker bikinier, og jeg har en virkelig stor og flot samling. Desværre kan jeg godt se, at nogle af dem er blevet lidt slidte, da de må skiftes ud med nye. Jeg har længe godt kunne tænke mig en Triangl, men jeg er lidt i tvivl om jeg gider bruge 500-700 kr. på en bikini, som jeg ikke har prøvet. Der er også rigtig mange fine på både Nelly og Asos, som er en del billigere :-) Har i erfaring med Triangl’s bikinier. Hvordan er pasformen, størrelsen og kvaliteten?

Solbriller

Det er blevet solbrilletid, og jeg vil virkelig gerne tilføje et par nye til samlingen i år. Jeg er virkelig forelsket i Dior’s Sideral2. Men jeg vil meget gerne prøve dem, da jeg desværre ikke har et godt “solbrilleansigt”. Måske nogle af Jer ved, hvor de forhandles i København? :-)

Kimono

Jeg elsker kimoner. De er så fine, at have på når man er på stranden. Jeg har forelsket mig i denne fra River Island. Den må jeg simpelthen eje.

Loop øreringe

Jeg er på udkig efter nogle flotte små loop øreringe. Jeg har fundet nogle rigtig fine hos Hvisk, som ikke koster en formue.

Flybillet 

Yes, i læste rigtigt. Jeg har én uges ferie i slutningen af april. Der smutter jeg til varmen. Hvor, ved jeg ikke endnu. Men det skal i hvert fald bestilles ASAP, så jeg kan få billetten til en ok pris. Måske I har nogle gode idéer?

Plakater

Jeg skal have noget nyt til mine vægge i stuen. Egentlig ville jeg helst have noget et rigtig lækkert stykke kunst (da alle danske hjem efterhånden har plakater). Men det tager tid at finde det helt rigtige. Min kæreste og jeg fandt godt nok, det helt perfekte stykke kunst i Hamborg. Det var SÅ meget os. Desværre lå prisen på 250.000 kr, hvilket er lidt over vores budget. Indtil vi en dag finder noget lækkert kunst, “nøjes” vi med nogle plakater. Jeg synes faktisk at disse plakater er lidt sjove.

Nicolas Vahé krydderier m.v. 

Jeg er fuldstændig forelsket i hans “lille” serie af krydderier, olier m.v. De pifter ethvert køkken op. De bliver altså købt i aften! Se sortimentet her.

Bakker

Selvfølgelig skal krydderierne ikke “bare” stå på køkkenbordet. Jeg køber disse bakker til. Ihh hvor jeg altså glæder mig til, at modtage det hele med posten :-)

 

Nu må jeg vidst hellere smutte tilbage til eksamenslæsningen. Senere i dag, tager jeg en lækker bentræning. Hvis jeg kan få min kæreste, til at skyde en masse billeder af øvelserne kommer der et træningsrelateret indlæg i morgen :-)

God lørdag.

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Ida

  Har ejet to TRIANGL bikinier og jo – de er mega flotte, men holder desværre ikke specielt længe i farve (ej heller kvaliteten) og er SÅ besværlige at rengøre.. Desuden er stoffet meget “hårdt”, og har man bare lidt store bryster, så bliver de altså godt ømme af dem.. haha :-)
  – Jeg finder selv et lidt billigere alternativ i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Tusinde tak. Øv hvor ærgerligt. Jeg tror jeg finder billigere alternativer så :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai smoothie