Hjemmelavet pesto

Bliv sommerklar… Sæt i gang!

IMG_5863

 

Så er det i morgen, vi er klar til at gå i luften med “Bliv sommerklar med Cecilie Lange og Tahi Wilson” Vi glæder os helt enormt meget til at komme i gang. Til Jer, der ikke ved hvad det handler om, kan I læse mere her.

“Bliv sommerklar”- projektet, skal ikke kun handle om at blive klar til sommer. Ønsker man at blive en bedre udgave af sig selv, er det vigtigt at gøre til en livsstil og ikke et quickfix. Vi håber dog, at vi med dette lille projekt kan inspirere og motivere Jer, til en sundere livsstil. Hvis ikke I har meldt Jer til facebookeventet endnu, er det bare med at gøre det. I kan tilmelde Jer lige her :-)

I morgen vil vi udgive et træningsprogram med tilhørende videoer, og i løbet af weekenden vil der blive udgivet en madplan med tilhørende opskrifter. Dette giver Jer muligheden for, at bruge weekenden på at forberede både træning og mad, den kommende uge. Vi glæder os super meget til, at dele vores træningsprogrammer, madplaner og gode tips med Jer.

Rigtig god dag!

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pesto