Bliv sommerklar... Sæt i gang!

Blomkålspizza

IMG_5371

Hvis du elsker pizza bare en lille bitte smule, skal du helt sikkert kaste dig ud i en af de her! (Indsæt smiley med hjerteøjne) Det er nemt, billigt og smager helt fantastisk. Det gode er, at man sagtens kan fryse “bunden” ned. Så er der altså nem og hurtigt aftensmad en anden gang.

 

Til bunden: (Der er til ca. 2 brædepander)

  • 1 blomkålshoved
  • 3-4 æg (alt efter størrelsen på blomkålshovedet)
  • 1-2spsk fiberHusk (alt efter størrelsen på blomkålshovedet)
  • 1 spsk tørret oregano

Fyld:

Kun fantastien sætter grænser prøv evt. en af disse

  • Peberfrugtspesto, parmesan, parmaskinke, ruccola (Find opskriften på pestoen her)
  • Tomatsauce, bøffel mozerella, skinke, rød peber

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Blend alle ingrediensesrne til bunden sammen. En helt almindelig blender fungerer fint
  3. Fordel dejen jævnt på en bageplade. Bag dejen i ovnen i ca. 20-25 min. (dejen skal være let gylden)
  4. Tag pizzaen ud og tilføj dit fyld. Bag pizzaen færdig i ca. 5-7 min.
  5. Lad pizzaen køle af i ca. 5 min. Inden servering.

IMG_5369

cecilielange_signatur
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv sommerklar... Sæt i gang!