Vind en 3-dages juicekur

Detox dag 1

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 19.00.30

Sponsoret indhold
Desværre består min “detox” ikke af ovenstående ;-)

 

Godaften

Hvor er det dejligt, at se så mange af Jer deltager i konkurrencen om en 3-dages juicekur :-) Som nævnt i et tidligere indlæg, skulle jeg selv starte på juicekuren i dag. Først vil jeg egentlig gerne lige fortælle nærmere om hvorfor jeg er starter på juicekuren og hvad jeg forventer at få ud af det. Jeg har valgt, at prøve en “juicekur”, da jeg gerne vil se hvordan min krop reagere. Jeg har altid haft fordomme om det, da jeg måske føler folk gør det af forkerte årsager. Jeg mener nemlig ikke, at man skal tage en 3-dages juicekur, hvis man gerne vil tabe sig. For tro mig, man tager med garanti det meste på når man begynder at spise igen. Jeg har ikke de store forventninger til juicekuren, da jeg aldrig har prøvet at “presse” kroppen på denne måde før. Jeg håber dog, at jeg vil blive bedre til, at lytte efter min krops egentlige behov, og ikke bare proppe i kæften fordi min hjerne har lyst til mad.

Selve detoxen foregår sådan, at man dagligt henter sine fire juice hos Joe & The Juice. Juicen bliver leveret i flotte sorte flasker, som holder lys og varme ude. På hver flaske er navn + nummer markeret. Jeg havde på forhånd planlagt hvilke tidspunkter, jeg skulle drikke de forskellige juice, så jeg hele tiden havde noget, at se frem til.

I dag er faktisk gået overraskende nemt. Jeg har haft overskud, og føler mig endnu ikke energiforladt. Jeg har drukket mine juice kl. 9 – 12 – 15 – 19. De første tre juice, var virkelig lækre, men den sidste var virkelig ikke min kop the. Jeg må indrømme, at jeg frygter en lille smule for i morgen. Humøret er dog højt, og jeg vil kæmpe for at holde den. I can do this !!

Har nogle af Jer prøvet en juicekur? Hvis ja, vil jeg meget gerne høre om Jeres erfaringer :-)

OBS. Husk at deltage i konkurrencen om en 3-dages juicekur her.

God aften

Juicekuren er sponsoreret

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en 3-dages juicekur