5 gode grunde til at få eyelash extensions

Hjemmelavet pesto

IMG_5368

I sidste weekenden kastede min søster og jeg os, ud i at lave hjemmetlavet pesto. Vi lavede en klassisk basilikumspesto, en persillepesto og en peberfrugtspesto. De blev sindssygt lækre, og fungerer perfekt til salater, pasta, fisk og kylling. Det var overraskende nemt at lave, og tog ikke forfærdeligt lang tid. Det eneste minus er, at det ikke er helt billigt, at lave. Men til gengæld får man en sindssyg lækker pesto. Holdbarheden vil jeg mene er ca. 7-10 dage. Opskrifterne får i her :-)

 

Basilikumspesto:

Du skal bruge: (Til et lill glas)

  • Basilikumsblade fra én basilikumsplanter
  • 2-3 fed hvidløg
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 40 g parmesan
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 nips havsalt
  • En lille smule frisk citronsaft

Sådan gør du:

  1. Pil basilikumsbladende af planterne og læg dem i en skål. Hæld resten af ingredienserne i skålen.
  2. Brug en stavblender eller en foodprocesser til at blende ingredienserne sammen. Jeg brugte denne foodprocesser.
  3. Kom derefter den friske pesto i en tæt lukket beholder, og sæt den på køl.

Persillepesto:

Du skal bruge: (Til et lille glas)

  • Persillebladene fra én stor bundt persille
  • 10 g. Parmesan
  • 10 g. Solsikkekerner
  • 30 g. Ristede pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl . olivenolie
  • ½ citron
  • ½ tsk. Havsalt

Sådan gør du:

  1. Pil persillebladende af planten og læg dem i en skål. Hæld resten af ingredienserne i skålen.
  2. Brug en stavblender eller en foodprocesser til at blende ingredienserne sammen. Jeg brugte denne foodprocesser.
  3. Kom derefter den friske pesto i en tæt lukket beholder, og sæt den på køl.

Peberfrugtspesto:

Du skal bruge: (Til et stort glas)

  • 2 store røde peberfrugter
  • 100 g. Soltørrede tomater
  • 50 g. Cashewnødder
  • 2 fed hvidløg
  • ½ lime
  • 1 dl. Olivenolie
  • 1 drys havsalt

Sådan gør du:

  1. Skær peberfrugterne ud og bag dem i 15 min. På 200 grder.
  2. Blend herefter alle ingredienserne sammen med en stavblender eller foodprocesser. Jeg brugte denne foodprocesser.
  3. Kom derefter den friske pesto i en tæt lukket beholder, og sæt den på køl.
cecilielange_signatur
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode grunde til at få eyelash extensions