Jeg har fundet en vinder

Mit nye projekt ”Bliv sommerklar”

IMG_5650

Hold nu… Hvor har jeg glædet mig til, at dele dette med Jer. Jeg har brainstormet på dette lille projekt i flere måneder. Jeg ved, at rigtig mange af Jer elsker de træningsrelaterede indlæg. Da jeg ikke selv er uddannet personlig træner, føler jeg det er begrænset hvor meget jeg kan dele ud af. Det er ikke fordi jeg ikke føler mig inspireret eller har noget at skrive om – tværtimod! Men det virker altså en smule mere professionelt, når man har en uddannet inden over. Derfor har jeg allieret mig med min egen træner Tahi Wilson. Projektet hedder ”Bliv sommerklar med Cecilie Lange og Tahi Wilson” meget originalt, ikke? ;)

 

Hvad går projektet ud på?

Kort sagt, ønsker rigtig mange at føle sig bedre tilpas i sin egen krop i sommermånederne. Nogle ønsker opnå et vægttab, mens andre bare ønsker at stramme lidt op. Dette vil vi rigtig gerne være med til, at støtte op om. Vi vil rigtig gerne inspirere og motivere jer, til at blive klar til sommeren. Derfor vil der her på bloggen blive delt gratis træningsprogrammer med tilhørende videoer, madplaner, lækre sunde opskrifter og en masse gode træningstips. Træningsprogrammerne og madplanerne kan bruges til inspiration, da vi ikke kan tilpasse dem specifikt til alle. Vi håber virkelig, at I vil tage godt imod vores lille sommerprojekt, da der bliver lagt utrolig mange timer i det. Vi glæder os i hvert fald virkelig meget til, at gå i luften den 01.04.2016. Vi forventer at forløbet kommer til, at forløbe helt frem til juni, alt efter hvor stor opbakning der er. I kan tilmelde jer til begivenheden på facebook her.

 

Hvordan kommer det til at foregå?

Der vil ca. 3-5 gange om ugen komme nye indlæg her på bloggen. Indlæggene kommer til, at være relateret til ”Bliv sommerklar” temaet. Derfor kan man helt selv bestemme hvor og hvornår man har lyst til at følge med. Derudover er der oprettet en facebook begivenhed, hvor alle indlæg bliver delt. På denne begivenhed kommer der også til, at blive delt en masse træningsvideoer, billeder og en masse andet sjovt. Så gå endelig ind og deltag.

 

Hvem er Tahi?

Tahi Wilson er uddannet personlig træner. Til daglig holder han til i Fitness DK – Nygårdsvej, hvor han kører selvstændigt. Han er utrolig dygtig og meget engageret i sit arbejde. Personlig synes jeg rigtig godt om hans måde at træne på, da det er atletisk fremfor ”pump”. Og med det mener jeg ikke, at der ikke trænes tungt. For tro mig, det gør der. Dog kombineres dette med ”egen kropsvægtsøvelser” (i hvert fald for pigerne :-))

 

Hvem kan være med?

ALLE. Der kommer til at være træningsprogrammer til både mænd og kvinder og træningstips til både erfarne og nybegyndere.

 

Mere info følger. HUSK at tilmelde jer begivenheden på facebook her. Og hvis i har lyst, må i meget gerne dele begivenheden og invitere Jeres venner (kæmpe kyssesmiley indsættes her)

Vi glæder os.

God weekend :-)

Sommerklar2

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet en vinder