Mit nye projekt ”Bliv sommerklar”

Nutella rolls

IMG_6174

OKAY – De er altså ret vilde de her. Jeg er helt sikker ikke, den eneste som har set disse lækre “Nutella Rolls” rundt omkring på de sociale medier. Som den Nutellaelsker jeg er, blev jeg simpelthen nødt til at prøve dem af. Derfor kan jeg desværre ikke tage æren for opskriften :-)

Du skal bruge:

  • Lyst sandwich brød
  • Æg
  • Sukker

Sådan gør du:

  1. Skær kanterne af brødet og rul det helt fladt med en kagerulle
  2. Smør derefter nutella på brødet og rul det sammen
  3. Dyp “rullen” i æg rul og den efterfølgende i sukker
  4. Steg “rullerne” på panden.

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Ohh my – dem har jeg luret alt for mange gange på! Føler sgu næsten Facebook stalker mig, så neget som de ruller bliver tværet i hovedet på mig! Er de så så gode som de ser ud? Har svært ved at finde ud af om de skal afprøves, eller de er lidt for meget?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye projekt ”Bliv sommerklar”