Træningsmotivationen er i top

Solariet har skadet min hud

Skærmbillede 2016-03-25 kl. 08.29.59

Annonce: Jeg har egentlig altid været heldig med min hud. Jeg har aldrig været plaget af større acne/bumse udbrud. Jeg er de seneste år blevet rigtig opmærksom på, at passe på min hud. Jeg renser den hver morgen og aften, bruger ikke særlig meget make up, bruger høj solfaktor osv. Desværre har jeg ikke altid behandlet min hud særlig godt. Jeg tog en del solarie i mine unge teenageår, og det kan man faktisk ”se” på min hud i dag.

For et par uger siden, var jeg til et meget fint event med Kompas Kommunikation og Imedeen på Nimb i København. Her fik vi et langt foredrag omkring Imedeens produkter, og hvordan de kan hjælpe med at styrke din hud inde fra. Hvis vi havde lyst, kunne vi få lov, til at prøve et tre måneders forløb med Imedeen samt få foretaget en hudanalyse. Hvilket jeg naturligvis takkede ja til. Der er ikke synlige skader efter mit solarieforbrug, men en hudanlyse viste at mine proteiner i huden ikke var helet helt endnu. Dette skyldes at jeg dengang, for 8-9 år siden ikke passede ordentlig på min hud. Heldigvis fik jeg, at vide at Imeeden Derma One med garanti ville hjælpe med, at  genopbygge mine celler. Jeg ved endnu ikke om de hjælper, men om 2 ½ måned, skal jeg til scanning igen, for at se om pillerne har hjulpet. Hvis de har hjulpet, forsætter jeg på dem! :-)

Det er ikke kun ”solskader” pillerne hjælper imod. De hjælper mod ældring i huden. Imedeen findes i tre varianter nemlig Imedeen Derma One, Time Perfection og Prime Renewal. Imedeen Derma One, er til den ”unge” på 20-25+, der lever et forholdsvis sundt liv med sund kost og motion. Specialisten spurgte ind til mig og min livsstil og kom frem til, at denne passede perfekt til mig. Rigtig mange begynder først, at passe på deres hud når tegn på aldring er tydeligt. Det er super vigtigt, at forberede huden allerede som ung. Dog er der også også hjælp til den middelaldrene kvinde. Selv har jeg anbefaldet min mor, at starte på Imedeen Prime Renewal, da hun er 50 + og har en stresset hverdag (med alt for meget arbejde). Jeg er rigtig spændt på hvad hun synes om det. I  kan læse mere om Imedeen’s produkter her. Produkterne kan købes online(de er på tilbud her), eller hos matas :-)

Når jeg har fået svar fra min nyeste hudskanning, vender jeg selvfølgelig tilbage med et resultat. Jeg krydser virkelig fingre for, at mine proteiner i huden er på vej tilbage så min hud kan forblive sund og elastisk.

Rigtig god påske :-)

Skærmbillede 2016-03-25 kl. 08.33.18

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsmotivationen er i top