Vegetarisk Chili Con Carne

Træningsmotivationen er i top

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 07.24.00

 Aff: Links: Tights her. Hoodie her. Sports bh her. Sko her.

Annonce: I dag glæder jeg mig ekstra meget, til at skulle træne! Som nogle af Jer ved, er jeg ambassadør for Bybutterfly.dk. Det er en titel jeg er utrolig stolt over. Jeg er så glad for, at få lov til at være en del af Bybutterfly’s ambassadørteam. Som ambassadør får man lov til, at teste og vise noget fra nye kollektioner frem. I går hentede jeg den nye uge ss16 kollektion, og hold nu op hvor er der bare meget flot. Jeg glæder mig så meget, til at vise jer det in action :-)

I eftermiddag skal jeg forbi Tahi og filme en masse træningsvideoer til vores lille projekt “Bliv sommerklar” (læs mere her). Husk at tilmeld jer på facebook gruppen her, eller følg med på bloggen fra 01.04.2016 :-)

God dag!

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk Chili Con Carne