Nutella rolls

Vegetarisk Chili Con Carne

Skærmbillede 2016-03-22 kl. 19.20.15

Godaften.

Jeg bliver simpelthen nødt, til at dele denne virkelig lækre opskrift med jer. Min søster spiser er virkelig god til at eksperimentere i køkkenet, så da hun spurgte om hun ikke skulle lave en vegansk udgave af chili con carne stod jeg klar. Det skal lige siges, at jeg hverken er veganer eller vegetar, men jeg forsøger at minimere mit kødforbrug, da jeg oftes bliver oppustet af rødt kød. OBS. Retten er virkelig SU venlig. Vi handlede hele molevitten ind for kun 100 kr.

Du skal bruge (opskriften er til 4 personer)

 • 1 pakke mørk soy4u (kan bla. købes i Rema1000)
 • 2 løg
 • 2 dåser hakket tomater
 • 2 peberfrugter
 • 2 fed hvidløg
 • 2 gulerødder
 • 2 dåser røde kidney bønner
 • 2 stilke selleri
 • 1 stor dåse majs
 • 2 friske chili
 • 1 liter grønsags bouillon
 • 50 g mørk chokolade
 • 2 spsk kanel
 • 3 tsk paprika
 • 1 tsk spidskommen
 • Salt og peber

 

Sådan gør du:

 1. Skær alle grønsager i fine tern
 2. Steg grønsagerne i en gryde
 3. Tilsæt bouillon, hakket tomater og krydderier – Lad det simre i 20 min.
 4. Tilsæt mørk chokolade, soy4u, kidneybønner og majs – Lad det simre i 10 min (smag til med salt og peber)

 

 

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Chili Sin Carne - fan

  Jeg er en fan af den veganske chili con carne. Jeg vil egentlig bare lige gøre opmærksom på at der befinder sig et E nummer i bouillonen som har animalsk oprindelse. Dette skal bare lige overvejes hvis man ønsker at kalde retten for vegansk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella rolls