Klar, parat... JUICEKUR!

Vind en 3-dages juicekur

Godmorgen.

Så er det i dag, jeg starter op på min første dag med Joe’s 3 days detox. Jeg er allerede virkelig sulten, så jeg glæder mig til at hente mine juice inde i byen kl. 8.15! Hvordan det foregår rent praktisk, vil jeg fortælle Jer mere om senere, når jeg har hentet mine juice. Hvis ikke I kan holde spændingen ud, kan I læse om om deres juice detox her. Derudover afholdes der foredrag om Joe & The Juice  & MK Olie på torsdag i Magasin Lyngby. Mere information samt tilmeldning kan ske her.

I forbindelse med Magasin Wellness Week, har jeg fået lov til at udlove én 3-dages detox fra Joe & the Juice til en værdi á 1049 kr. Jeg synes selv, det er en virkelig lækker præmie, hvis man selvfølgelig gerne vil prøve kræfter med en “juicekur”

 

Alt du skal gøre for at deltage er:

1.Følge mig her Instagram: @cecilie_lange og Facebook her

2. Skrive en kommentar med din alder, bopæl samt hvilke type indlæg du bedst kan lide på bloggen (madplan, opskrifter, videoer, træningsplan, personlige etc.)?

 

Alle konkurrencevilkår skal overholdes. Konkurrencen slutter søndag d. 13.03.2016 kl. 20.00

Held og lykke :-)

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 07.15.38

Konkurrencen er sponsoreret

cecilielange_signatur

127 kommentarer

 • Hej Cecilie
  Jeg er 32 år gammel og bosat i Herning. Det bedste ved din blog er dine indlæg om træning, da jeg synes det giver mig rigtig god inspiration til min egen træning.
  Det kunne være super fedt at vinde en juicekur, da jeg ligesom dig er meget skeptisk. Men måske jeg ændrer mening når først jeg har prøve det på egen krop :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit rasmussen

  Hej Jeg er en pige på 32 år fra Brøndby. . Jeg er helt vild med dine mad oplæg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte Bagger Poulsen

  Jeg er en pige på 20 år, der stadig bor hjemme hos de gamle på Vester Alling Mark, nær Auning, som er nær Randers, Af indlæg kan jeg godt lide at læse opskrifter og personlige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Alder: 24
  Bopæl: Frederiksberg
  Yndlingstype indlæg: Træningsplaner og personlige (netop købt et weekendophold på spa hotellet i Hamborg – det så bare alt for dejligt ud :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nipuni Julie

  Jeg kan bedst lide at læse om alle dine rejseoplevelser :-)
  Jeg er 26 år og bor (lige om lidt) i Aarhus C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Super fed konkurrence!

  -Jeg er 26 år gammel og bor i lejlighed i København.
  – Jeg er tosset med dine indlæg omkring kombinationen af sund kost og træning uden, at det bliver fanatisk.
  – Derudover er det godt med nogle personlige indlæg, så man får indtryk af, hvem der sidder bag bloggen.

  Jeg håber, at jeg vinder, da jeg synes, at det er spændende og udfordrende at prøve forskellige “kure” af og hvad er ikke bedre end en udrensningskur inden, at vi går foråret rigtig i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lækker konkurrence :-)
  Alder: 17 år
  Bopæl: Holbæk
  Jeg elsker dine madplans- og træningsplansindlæg, da de er meget inspirerende – personlige indlæg er også altid godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg kan bedst lide madplan indlæggene, fordi de giver god inspiration til mad i hverdagen, som er simpelt, nemt og lækkert :) Jeg er 20 år og bor i Sorø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Alder 26, bopæl Aarhus og jeg er vild med indlæg med mad og træningsplaner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Damgaard

  27 år, bor på Østerbro. Jeg er stor fan af dine træningsindlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia

  Kære Cecilie
  Super fedt med sådan en konkurrence. Mit navn er Celia, jeg er 21 år gammel bor på Amagerbro. Mit favorit indlæg indtil videre har været din madplan samt opskrifter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B.

  Hej Cecilie. Sindssyg lækker præmie! Jeg kan bedst lide opskrifter, træningsplaner og dine rejseindlæg :) Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B.

  Hej Cecilie. Sindssyg fed præmie! Jeg kan bedst lide dine madplaner og dine rejseindlæg. Jeg er 22 år, og bor på Amagerbro. Jeg krydser fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige fyldt 22 år og bor på Rantzausgade på Nørrebro. Jeg elsker dine mere personlige indlæg! Det er så hyggeligt at følge med i din hverdag og tanker, som giver et super perspektiv på sundhed og hele fitness industrien. :)

  Jeg har længe gerne ville prøve Joe & The Juice’s juice cleanse og ligesom dig har jeg min skepsis, men ville være så fedt, at få lov at prøve den! :)

  Knus Amanda // http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Barslund

  19, Århus. Og kan bedst lide træningsplaner og personlige indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asmira Sophie

  Asmira Sophie – 24 år – København K
  Kære Cecilie
  Det jeg godt kan lide ved din blog er, at den omfatter og blander alle aspekter ved en sund og aktiv livsstil – særligt som ung kvinde i dagens Danmark. Du viser et balanceret forhold til sundhed og man er ikke i tvivl om, at du udelukkende ønsker at give det bedste til dine følgere. Bliv endelig ved med det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asmira Sophie

  Asmira Sophie – 24 år – København K
  Kære Cecilie
  Det jeg godt kan lide ved din blog er, at den omfatter og blander alle aspekter ved en sund og aktiv livsstil – særligt som ung kvinde i dagens Danmark. Du viser et balanceret forhold til sundhed og man er ikke i tvivl om, at du udelukkende ønsker at give det bedste til dine følgere. Bliv endelig ved med det! :-) Jeg er særligt vild med træningsdelen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh kunne virkelig godt tænke mig at prøve en juicekur! Jeg er 18 år og bor lige pt i Silkeborg. Jeg er vild med, når du deler din træningsrutine på bloggen. Det er meget inspirerede. Derudover elsker jeg at prøve nye sunde opskrifter, så det er helt klart også en af de gode ting ved bloggen!
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  29, bor i København og kan bedst lide de træningsrelaterede indslag ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jacobsen

  Jeg er 32 år & bor ved Varde i Vestjylland.
  Vil rigtig gerne vinde en juicekur fra Joe & the Juice, har længe overvejet at prøve Slowjuicers udrensningskur. Så det kunne være meget sjovt at prøve dem op imod hinanden.

  Jeg synes helt klart at det er de “personlige” emner på bloggen der er sjovest. Jeg er selv udlært kok, så det der med at følge en fast opskrift til punkt og prikke hader jeg bare ;-) ha ha ! Wish me luck.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Bor i København Nv er 27 år og holder mest af dine opskrifter og personlige indlæg, men egentlig er det at det varierer der gør jeg følger dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Busk

  Navn: Cecilie Busk
  Alder; 21
  Bopæl: Aalborg

  Jeg synes det er en super lækker blog du har. Personligt kan jeg godt lide dine mad indlæg da sund kost for mig er alt afgørende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine K.D.

  Uh, sådan en omgang kunne jeg godt tænkte mig at vinde! Fed præmie!
  Jeg er 22 år og fra København S! Jeg kan rigtig godt lide at få opskrifts inspiration og inspiration til madplan fra dig! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  23 år, Hvidovre – Greve Alle 54, Træning og personlige indlæg. Fordi jeg træner selv, dog kun løb, men bliver inspireret af andre. Personlige indlæg er altid hyggelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bjørn

  Er snart 18 år og bor hos mine forældre i er lille hus på Vesterborgvej 51 i Vesterborg (4953) på Lolland.
  Elsker, at blive inspireret af dine lækre opskrifter, og har nok gemt ca. halvdelen af dem😂
  Krydser fingre for at vinde denne lækre, lækre premie, da jeg i virkelig lang tid har tænkt på at prøve en juicekur! Det er bare lige det der med at på tingene købt og planlagt det🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Wauw, du har ret, Cecilie: Det er virkelig en lækker, lækker præmie!!
  Jeg kan bedst lide dine indlæg med sundhed og mad (snarere end træningsindlæggene).. Btw, tak for en dejlig blog!

  (28 år, København)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofija Simic

  De slags indlæg jeg bedst kan lide, er de madplaner og personlige indlæg. Madplaner er en fantastisk hjælp, da man bliver klogere på hvordan man får bedst mulige resultater. Derudover er jeg vild med de personlige indlæg, da det er dejligt at kende personen bag inspirationen. Også fordi de personlige indlæg gør dig menneskelig, da det ud fra de flotte billeder kan føles og ser fuldstændigt uopnåeligt ud. Du er en kæmpe inspiration og motivation – Sofija, (19 år, 8600 Silkeborg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian

  Træningsfif giver top motivation for mig og sunde opskrifter giver mig lyst til selv at leve sundere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian

  Træningsfif giver top motivation for mig og sunde opskrifter giver mig lyst til selv at leve sundere….
  Jeg er 38 år, bor i Ejstrupholm i Midtjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rasmussen

  Jeg er 22 år og bor i København 😊 Jeg kan personligt godt lide dine træningsindlæg 🏋💪🏼og så selvfølge dine rejseindlæg! ☀️✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Ville syndsygt gerne vinde! Har prøvet en juicekur engang før, og det var en succes😍
  Alder: 21
  Bopæl: Engdraget 11, 4621 Gadstrup
  Yndlings indlæg: jeg kan bedst lide indlæg om opskrifter og madplaner, da jeg selv er meget fantasiløs på det område 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pedersen

  19, Aalborg, jeg kan bedst lide de personlige indlæg! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Christine

  Hej, jeg er en pige på 18 år fra Taastrup
  Jeg elsker de indlæg hvor du ligger træningsplanlægning op, samt øvelser og madplaner. Netop disse i sælg finder jeg interessante fordi at det giver motivation og inspiration til en dund livsstil. Forsat god dag😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hvid

  Hej Cecilie! Jeg er en pige på 22. Jeg bor sammen med min kæreste i Århus. Jeg krydser så meget fingre,for at jeg vinder denne lækre konkurrence, da en SU ikke pt rækker til sådan en lækker juice ‘Kur’. Det vil være lækkert at afprøve, før sommeren er over os :-)

  Jeg elsker at blive inspireret af dine madplaner og træningsplaner, når jeg selv sommetider er idéforladt i en travl hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej, Jeg er 27 år og bosat i Århus.
  Jeg kan godt lide en blanding af dine træningsindlæg og de personlige indlæg.
  Videoer er altid et hit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneline

  Hej!
  Jeg er 20 år, og er lige nu bosat i Roskilde, da jeg studerer her. Det jeg bedst kan lide ved din blog er videoer af din træning og træningsprogram, da det giver inspiration til min egen træning. Det kunne være fedt at vinde denne konkurrence, da jeg tit har tænkt på at gå på juicekur, men jeg har simpelthen ikke pengene til det som studerende… Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Cecilie
  Jeg er 18 år og bor i Bjerringbro.
  Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg om opskrifter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Emilie

  Jeg er 19 år og bor i Aalborg. De bedste indlæg på din blog må nok være både dine trænings- og madoplæg, dog er jeg generelt vild med din blog og insta, så det er svært at vælge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Sofie Banke

  Jeg er en pige på 16 år. Jeg bor i Roskilde. Jeg ELSKER dine træningsrelaterede indlæg, de er så gode. Knus og god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Super fed Premie!
  Jeg er 19 år og bosat i Faaborg på Fyn. Det bedste ved bloggen er inspiration i forhold til træning + Så synes jeg det er rart med lidt personligt også :-)

  Jeg krydser mine fingre nu! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fed præmie!
  Jeg er 33 år, bor i Viborg og synes bedst om træningsplaner og opskrifter :)
  Krydser fingrer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Tonnesen

  Jeg hedder Frederikke, er 27 år og bor på Vesterbro. Jeg er virkelig fan af dine madblogs da de giver mig inspiration til nye tiltag i min kost og livsstil😃👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  32 :) Aarhus :)

  Kan bedst lide opskrifter og inspiration til sund mad :) Derudover anmeldelse af træningstøj og løbesko:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er 26 år og bor i lejlighed på Nørrebro. Jeg kan godt lide dine personlige samt træningsindlæg. Jeg kan rigtigt godt lide, at du ikke altid opstiller alt så glansbillede agtigt, men at vi også får af vide når du har dage med mangel på overskud og lyst til chokolade :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej.
  Jeg er 23 år og bor i Greve. Jeg kan bedst lide personlige indlæg :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Brokman

  Jeg er en pige på 18 år, og bosat i Lemvig, i Vestjylland. Jeg ELSKER dine opskrifter og dine trænings indlæg, de er gode og inspirerende :o) men også de personlige om rejser, som giver lidt tanker og ideer til sabbat året :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er 22 år og bor i Fredericia. Jeg kan godt lide dine træningsindlæg og de personlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kolchedantseva

  Jeg er 20 år, bor på Østerbro i København, og jeg elsker virkelig dine opskrifter og træningsindlæg! Desuden er det altid godt med lidt personlige indlæg, så lærer man dig bedre at kende :)
  Det kunne være super fedt at vinde denne konkurrence, der jeg længe siden har tænkt mig at prøve en juicekur, men jeg mangler lige et spark :D Kan aldrig få mig sammen til det selv… Og har spist meget usundt på det seneste og taget på – derfor kunne det være dejligt at rense kroppen lidt ud og måske starte på en sundere livsstil vha. denne juicekur :-)
  Håber du klarer godt de tre dage! held og lykke! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna N

  Fed konkurrence! Jeg har længe ville prøve juice-detox, men som studerende er budgettet ikke helt til det.

  Jeg er 25 år og bosat halvt i Aarhus, halvt i København. Jeg kan egentlig bare rigtig godt lide kombinationen af mad, træning og personlige indlæg – men skal jeg vælge, kan jeg nok bedst lidt dine træningsindlæg, da det er god inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Super lækker konkurrence, som jeg håber at vinde, da jeg længe har overvejet og prøve en juicekur. Jeg er 20 år gammel og er bosiddende i Aalborg.
  Jeg læser dagligt din blog, specielt dine træningsindlæg og opskrifter er en stor inspiration for mig, da jeg virkelig er imponeret over din flotte krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathja Larsen

  Jeg er 20 år, bor i Rødovre nær København :-)
  Jeg kan godt lide de personlige, samt træning og opskrifter. Jeg kan bedst lide dem, da jeg synes det er rart at se, at andre også har de problematikker som en selv. Og derudover er det fedt med inspiration til både mad og træning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ovesen

  Jeg er 18 år (19 på torsdag i næste uge) jeg er bosat i Odense. Jeg har fulgt din blog i noget tid nu, og jeg synes især dine opskrifter er virkelig indspirerende, især hvis man bare har brug for noget sundt og lækkert! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie – det har jeg længe gerne villet prøve!
  Jeg er 24 år og bosat i Århus. Jeg kan bedst lide de personlige indlæg og dem, der handler om mad. Det er fedt at blive inspireret og få nye ideer til køkkenet. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie andersen

  Hej du,
  Jeg hedder Cecilie, bosat i en by syd for Roskilde. Jeg er 18 år gammel og bliver student her til sommer. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne konkurrence da jeg for alt i verden gerne vil udrense min krop for diverse byture og tømmermændsmad, dermed også kunne starte på en frisk så jeg kan leve en sundere livsstil lige frem til studenterugen (der skal den jo have maks gas ;))
  Jeg er særligt vild med dine indlæg om mad, da jeg selv synes at mad er det der er vigtigst ved en sund livsstil, og samtidig også det der (for mig) er sværest at variere og gøre spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Susan, 30 år, Tønder. Alenemor til en dreng på snart 3. Fuldtidsjob og træner 6 gange i ugen og med fuld fokus på sund kost. Kunne dog super godt tænke mig at prøve en juice kur for at rense ud, booste kroppen, finde ekstra overskud og mærke og lytte til min krop.
  Super god blog. Er vild med mad inspiration, personlige trænings indlæg og tips til en fit hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia S

  Sikke en lækker (bogstavligtalt) konkurrence! :D
  Jeg er 19 år og bor i København.
  Af dine indlæg nyder jeg dine mad- og personlige indlæg! Men generelt er jeg fast læser af din blog.
  Som udeboende studerende på lav SU, har jeg ikke været god til at passe ordentlig på min krop. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få ‘renset’ ud i kroppen og starte på en frisk med sund kost og få løbet nogle ture i det friske forårsvejr :-)
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg er 21 år gammel og bor i Odense! Personligt er jeg ret vild med dine indlæg om opskrifter og træning. Fedt med inspiration til dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara vogdrup

  Jeg hedder Sara, 24 år og bor i Århus. Jeg er vild med personlig og lidt kritiske indlæg på diverse emner, altså sandheden/ærligheden. Derudover er jeg vild med træningsprogrammrr og sunde lidt nemme hverdags retter :)

  Knus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Møller

  Jeg er 21 år gammel og bor i Hjørring.
  Jeg kan super godt lide måden du laver dine indlæg på, men mine favoritter er nok træningsplaner og madplaner. Får rigtig meget inspiration af dem – elsker dem! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  23 år
  Odense
  Opskrifterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg er 21 år, bor på Frederiksberg og kan bedst lide mad- og personlige indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nielsen

  Hej
  Jeg er 24 år gammel og er vild med dine opskriftsindlæg, da jeg elsker at lave mad og prøve nogle nye, anderledes og sunde opskrifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nielsen

  Hej.
  Jeg er 24 år og bor på Nørrebro i København. Jeg er vild med dine opskriftsindlæg, da jeg elsker at lave mad og prøve nye, sunde opskrifter af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Jeg er en 19-årig pige og kommer fra Vejle.Personligt synes jeg at dine opslag med opskrifter og personlige rejser, er virkelig interessante at følge. Dine feriebilleder får mig altid til at længtes efter sommeren! Og derudover elsker jeg, at få inspiration, og dermed afprøve nogle nye sunde retter og desserter, derfor ville det også være fedt at få afprøvet kuren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 21 år, og bor i Århus, hvor jeg læser psykologi – oprindeligt kommer jeg fra Vestjylland.
  Jeg kan bedst lige træningsindlæg – det er så inspirerende! Også selvom jeg måske ikke lige følger alt, så er det absolut noget jeg tager med mig :)

  Derudover personlige indlæg. Jeg kan godt lige, når man lærer bloggeren bag at kende lidt mere, og man er nok altid lidt nysgerrig ;) Så det kan jeg også meget godt lide, og synes gerne der må være flere af dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Borch Clausen

  Jeg elsker dine opskrifter! ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Borch Clausen

  Hov for søren! Jeg glemte at skrive, at jeg er 26 år, og bor på Vesterbro. Og igen, jeg elsker dine opskrifter! ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er 24 år og bor i Århus. Jeg er nok mest fan af dine opskrift indlæg og dine personlige indlæg og så synes jeg ganske vidst også at dine træningsbilleder er ret motiverende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er 23 å3 og bor på Amager. Jeg kan rigtig godt lide at få inspiration til træning og opskrifter, da jeg selv prøver at få en mere sund livsstil efter nogle travle år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Ketelsen

  Jeg er 24 år, og kommer fra Esbjerg. Jeg kan godt lide alt med sund inspiration – mad, opskrifter, træning m.m 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg er 40, hunkøn, mor til fire, og burde seriøst komme i gang med at smide ti eftergraviditeter-kilo. Derfor er jeg så småt begyndt at læse med på din blog, som jeg finder meget inspirerende!
  Kan godt lide at læse om.kostplaner og træning.
  Bor nær magasin Rødovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Er 25 år gammel og bor i Albertslund.. Er helt vild med dine indlæg med mad/opskifter – flere af dem, tak :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adelisa Smajlovic

  Jeg er 21 år gammel og bosat i Vejle. Jeg er for nyligt begyndt at følge dig, da jeg blev fanget af din Instagram. Jeg sætter stor pris bredden i dine opslag, at du har mange forskellige aspekter af livet med. Jeg er særligt vild med dine trænings- og rejseopslag. De er meget inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mega lækkert konkurrence, når man altid er på farten og ikke selv kan lave juice hele dagen.
  Jeg er 18år gammel, og er officielt bosat i Ballerup,

  Jeg går utrolig meget op i det, som man putter i sin krop, så jeg kan aller bedst lide dine madplaner – kombineret med din holdning til sundhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Chilicki

  Jeg er en 17-årig pige fra Fredensborg, og jeg kan bedst lide dine personlige og træningsplan indlæg. De er altid super inspirerende at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena waldau

  Jeg er 21 år gammel, bosat i Valby og finder stor inspiration i dine indlæg om træning og opskrifter! 🙋👏💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Tanderup

  24 år, bor på dejlige Nørrebro og ja jeg er fan af dine oplæg med opskrifter – en god og lærerig inspiration samt dine personlige oplæg, du henvender dig altid til alle os forskellige kvinder 😉 og det er inspirerende og skønt at læse Cecilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Jeg er 29 år. Jeg bor i en lille by uden for Skanderborg, der hedder Voerladegård, men i min familie bliver den aldrig kaldt andet end Modeladegård, noget min søn har fundet på og jeg synes det lyder så sødt :) Jeg er mest til dine indlæg om kostplaner, da de hjælper mig i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg er 21 år, bor i Roskilde, men studerende i KBH. Har før prøvet juciekur, men synes det er så besværligt. Elsker det her koncept :D
  Jeg kan bedst lide indlæg med opskrifter/ideer til mad generelt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Josephine

  Jeg er 24 år, bor i Roskilde, men studerende i KBH. Har før prøvet juciekur, men synes det er så besværligt. Elsker det her koncept :D
  Jeg kan bedst lide indlæg med opskrifter/ideer til mad generelt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha S.

  Hej Cecilie.
  Jeg er 25 år og bor på Østerbro.
  Jeg er stor fan af dine opskrifter og madindlæg samt de mere personlige indlæg, så man får en fornemmelse af, hvem der sidder på den anden side af skærmen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai olsen

  Jeg er 17 år gammel og bor nord for Viborg. Dine træningsprogrammer samt træningsvideor inspirerer mig. Jeg nyder at følge dig på Instagram, da du deler nogle lækre, High quality pictures, som minder mig om at spise noget sundt og gøre min motion. Dog syntes jeg også det er spændende at følge med i dit privat liv, samt dine spændende, eksotiske rejser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er 25 år og bor på Amager. Og jeg er helt vild med at læse dine indlæg om træning og kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H

  Hej 😊
  Jeg er en pige på 22 år bosat i Aalborg.
  Jeg elsker dine inspirerende indlæg vdr opskrifter og madplaner. Derudover er det altid fedt, at du tager en for holdet og prøver nye ting af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg er 32 år gammel og bor i Odense C :)
  Jeg kan bedst lide madopskrifter og personlige indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Lassen

  Hej
  Jeg hedder Amanda og er 17 år. Jeg bor i Kongens Lyngby. Jeg elsker dine teæningsindlæg, som jeg synes er vildt inspirerende. Derudover er jeg vild med dine videoer, da det nogen gange er det andet at få vist en øvelse fremfor at få den på skrift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JulieBoesen

  Hej Cecilie! Jeg er 17år gammel og jeg har bopæl i en by der hedder Jyllinge, nær Roskilde. Jeg kan godt lige dine mad/opskrifter oplæg, træning og hvor du laver et oplæg, hvor man kan se hvor tøjet er fra!
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde det!
  Hilsen Julie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej 😀
  Jeg er en pige på 26, snart 27 her den 23 marts 😬 også bor jeg i Aalborg. Jeg kan rigtig godt lide når du laver indlæg omkring træning, da det er meget inspirerende for mig og jeg elsker os når du smider opskrifter op! Dog er det os dejligt med ferie oplæg da det også giver gode ider til hvor man skal rejse hen, så tak for en dejlig blog!

  Jeg har altid gerne ville prøve en juicekur, så jeg er meget spændt og håber jeg får lov at prøve 🙏🏻 krydser! God dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Hej Cecilie! Jeg er 24 og bor i Århus, hvor jeg studerer kandidat i dansk og engelsk. Jeg elsker opskrifter og dine trænings indlæg! Jeg har længe gået med tanken om at prøve en juicekur, men har endnu aldrig fået gjort noget ved det. Derfor håber jeg virkelig at jeg er den heldige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej!
  Og tak for en skøn blog :)
  Jeg er 23 år og bor i Århus. Efter en periode med sygemelding pga. stress, har jeg fået et wake up call. Jeg er nu begyndt at finde lidt ‘alternative’ måder at leve mit liv på :) Jeg bliver meget inspireret af dine mere personlige, ærlige og motiverende indlæg :) Jeg har kigget på min kost på det seneste og er igang med en lille udfordring; jeg skal spise vegansk i 14 dage. Indtil videre går det fint, og jeg kan allerede mærke en forskel på især min hud, min energi og humør. Jeg vil meget gerne finde en 3-dages juicekur, da jeg er nysgerrig på, hvad det kan gøre for min krop og mit sind :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bjerre

  Hej cecilie
  Jeg er 29 år gammel pige fra Aarhus. Jeg er mest hooked på madplanerne og ellers den smittende motivation. Det vil være spændende, anderledes og grænseoverskridende at prøve en juicekur, men elsker at udfordre mig selv og vil gerne se om det reelt gør en forskel for mig og kickstarter et sundere og mere sukkerfrit forår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Kalmeyer

  Hej Cecilie :) Jeg er en pige på 23 der bor i Århus :)
  Jeg elsker at læse dine mad oplæg/opskrifter og om alle dine lækre rejseoplevelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Malling

  21 år og fra Søborg. Jeg kan bedst lide dine indlæg med opskrifter, da de både og nemme og følge, er sunde og der er lækre billeder! Skønt med inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Jeg er 22 år og bor i Silkeborg. Kunne se den ikke var på oversigten, men krydser jeg da fingre for den kommer. Jeg synes virkeligt det er et fedt koncept, da jeg selv har haft svært ved at få det prøvet da jeg ikke altid har så meget overskud til at stå at bakse i et køkken efter arbejde.
  Mine favorit indlæg er helt sikkert madplan, da jeg selv kan have svært ved at få ideer til sunde alternativer i min daglige kost. Det er rart at kunne tage lidt ud fra din.
  Krydser fingre for jeg er så heldig at få lov til at prøve denne kur af, da det kunne være rart at få skudt vægttabet i gang og få renset kroppen for det junk der kommer indenbords.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Loll Rasmussen

  Kristina, 25 år, bosat i Vejen.
  Jeg kan bedst lide de personlige indlæg, da jeg godt kan gerne vil lære personen bag skærmen at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Sørensen

  Jeg hedder Lea og er 17 år og kommer fra Svenborg.:-) Jeg er udeboende studerende, så jeg elsker at finde inspiration i dine fine opskrifts indlæg. Det gør det meget nemmere for mig at spise sundt og varieret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Marlene, 21 år og fra Odense.
  Jeg bliver mest inspireret af opskrifter, hvad end de kommer fra billeder, videoer eller gennem en madplan👅👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Sabrina Gudum, 19 år, og bor i Viborg. Da jeg er flyttet hjemmefra den 1/2-16, finder jeg dine opskrifter mest inspirerende, så jeg selv kan komme til at leve af en varieret og sund kost :-) Men ellers har jeg gennem længere tid fulgt med i dine madplaner og når du ligger nogle træningsøvelser op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  21 år og fra Odense. Jeg bliver mest inspireret af opskrifter hvad end de kommer fra billeder, videoer eller madplaner 👅👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej! Jeg hedder Julie, 32 år og bor i Viborg. Jeg er ret glad for dine indlæg vedr. personlige ting, men i høj grad også om mad/træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nishan kahsu

  Whoop whoop håber at jeg vinder, så jeg kan få renset ud i kroppen.

  Mine favoritter på Cecilie Langes Blog er hendes madopskrifter. Særligt, proteinpandekagen og sødekartoflen med hytteost, er blevet brugt flittigt i mit køkken. Tak for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewy

  52 år. Dine opskrifter er super lækre. God inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 22 år og fra Odense😃 Jeg kan bedst lide indlæg med træningsplaner og lækre øvelser man selv kan prøve af 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er helt vild med dine indlæg om mad, og så elsker jeg at følge med på din instagram profil fordi du har så mange fine inspirerende billeder! 😊 Jeg er 21 år og bor i København😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Mit navn er Kamilla, jeg er 21 år gammel og bor i Sydhavnen. Jeg er vild med dine madplaner og opskrifter, da de pifter hverdagskosten i mit lille hjem op, da det bliver sjovere at stå i køkkenet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Cecilie,
  Jeg er 21 år gammel og bor i københavn.
  Jeg er ret vild med variationen mellem mad og træning. De mere personlige indlæg giver dog hele din instagram personlighed, glæde og energi, og det er derfor jeg følger dig.
  I starten var det for den sunde inspiration (og jo det er det self. stadig), men det der gør den ekstra god, er den gode energi og humør :) Samt et realistisk sundheds syn.
  For nogle år siden blev jeg grebet af helse-bølgen og har læst en masse bøger om detox, men endnu ikke fået det prøvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Sørensen

  Jeg er 20 år og bor i Slagelse (studere i Odense) jeg elsker dine blogindlæg om træning og mad da det giver super god inspiration og motivation til selv at komme i gang og blive ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er en pige på 20 år fra Odense. :-) Jeg læser dine blogindlæg hver gang, at du laver et, og jeg elsker alle dine indlæg! Dog elsker jeg rigtig meget at læse dine træningsplaner, da jeg bliver meget inspireret og benytter dem selv når det er :-). Så tusinde tak for det!
  Så håber jeg selvfølgelig på at vinde juice-kuren ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Erdem

  Jeg elsker at læse om din personlige indlæg Samt madplaner☺️
  Er 27 og bor i Taastrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie-Johanne Sølbæk

  Super fed konkurrence! Jeg er 17 år gammel, bor i Viborg og jeg elsker sunde opskrifter og madplaner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg er helt vild med dine opskrifter, de er super inspirerende :D
  25 år og fra Amager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny c

  Jeg læser dine træningsindlæg og håber på det kan give mig inspiration til at komme igang selv. Er 31. Har kroniske smerter og kroniske maveproblemer intet lægerne kan gøre noget ved mere alt er afprøvet. Har selv tænkt på at forsøge med juicekur men når man er syg så er 1000kr umuligt at finde i budgettet så har måtte opgive tanken. Men tænk hvis det fx hjalp på min fordøjelse som jeg har kæmpet så mange år med! Eller det kunne give mig et spark til at blive aktiv. Har det nemlig med at ligge alt for meget i sengen pga smerter.

  Følger dig på Facebook men har aldrig haft en istagram håber det er ok

  Mvh jenny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger med begge steder, er (næsten) 18 år, bor tæt på Odense og elsker dine opskrifter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Thisted

  Jeg er 19 år og bor i København. Jeg er ved at læse til personlig træner, og har i længere tid godt kunne tænke mig at prøve en juicekur. Og så er jeg helt vild med alle dine indlæg om kost og motion :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Nyborg, 45 år.
  Elsker indlæg med inspirerende opskrifter. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ross

  Jeg er 25 år og fra København
  Jeg kan aller bedst lide dine træningsindlæg 💪🏻💪🏻 Jeg synes de giver rigtig god inspiration til min egen træning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Tonnesen

  Super konkurrence! Jeg er vild med dine madbogs! Giver mig meget inspiration i hverdagen til en sundere hverdag☺️👏😍 er 27 år og bor på Vesterbro☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er 24 og bor i København. Jeg er helt vild med dine personlige i indlæg, da man virkelig føler man kender dig. Derudover elsker jeg dine opskrifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg er 23 … Bosiddende på Amagerbro ….. Jeg kan bedst lide madindlægene 🙌🏼😋💪🏽👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hansen

  Jeg er 18 år og fra Solrød. Jeg elsker dine træningsindlæg, da jeg altid bliver klogere! Desuden er dine opskrifter lækre. Men men men.. Mine yndlingsindlæg er klart dine personlige indlæg. Jeg elsker at lære DIG at kende, at se hvem kvinden bag cecilielange.dk er, og det har jeg gjort! Knus xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hansen

  Jeg er 18 år og fra Solrød. Jeg elsker dine træningsindlæg, da jeg altid bliver klogere! Desuden er dine opskrifter lækre. Men men men.. Mine yndlingsindlæg er klart dine personlige indlæg. Jeg elsker at lære DIG at kende, at se hvem kvinden bag cecilielange.dk er, og det har jeg gjort! Jeg skriver lige igen, da jeg havde glemt et “m” i min e-mail – hvis nu jeg var så heldig at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Mortensen

  21 år, bor i København og jeg synes de bedste indlæg er opskrifterne og de personlige indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Flannov

  Jeg er 40 år gammel og bor i Slagelse :-) jeg kan især godt lide dine videoer og træningsplaner. Men følger med i alt :-) Du er en virkelig god inspiration, tak for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  23 år ny bosat i Århus. Du er inspirerende kvinde med mange af dine indlæg, personlig kan jrg rigtig godt lide dine trænings videoer og trænings/ sundheds indlæg og dine personlige indlæg. Du kommer ind på dit sande jeg og ikke mindst din ærlige mening om tingene. Samt at man skal ikke bare gøre tinge fordi andre gør det, men fordi man self har lyst eller brug for det! 👌🏼😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg er 25 og bor på Østerbro. Kan godt lide dine træningsplaner og personlige indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Andersen

  Hej Cecilie – jeg er 25 og bor i København S :) Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg med træningsplaner, de giver god inspiration til min egen træning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie.
  Sikke en fanastisk konkurrence og jeg deltager helt sikkert.
  Jeg er 20 år, og er bosat i Hjørring hvor jeg bor alene, og træner rigtig meget. Jeg er lige begyndt at følge dig på bloggen, men synes dog dine mad indlæg er super gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat... JUICEKUR!