7 ting jeg skal købe i marts

Weekendens bedste overspringshandling

dubai

Hold nu op, hvor er der bare mange spændende ting, at lave når man læser til eksamen. Jeg er verdensmester i overspringshandler, men denne har altså toppet dem alle. Jeg har nemlig bestilt ferie (YAY). En af mine bedste veninder bor i udlandet med sin kæreste i de næste 3 år, og derfor ser jeg hende desværre ikke så ofte. Nu hvor jeg har en uges ferie i slutningen af april, kunne jeg ligeså bruge den på at besøge hende. Jeg glæder mig virkelig meget, at til at se hende og besøge den smukke by. Jeg kan sige så meget, at der er 30 + grader, strande, ørken og masser af shoppingmuligheder. Kan i gætte hvor jeg skal hen? ;-)

Den næste måned kommer jeg nok til, at give den liiidt ekstra gas med træningen. Jeg lover at holde jer opdateret!

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Randi D.

    Ligner Dubai Marina- syntes jeg har et feriefoto næsten magen til…..så glæd dig, hvis mit gæt er rigtigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ting jeg skal købe i marts