Bikinishopping

10 ting jeg aldrig ville gøre

IMG_6479

Løbejakke her. Tights her.

 

Hvis man bare følger en lille smule med hos andre bloggere, har man helt sikkert stødt på et lignende indlæg. Mine bloggerkollegaer Maya og Mette, har begge skrevet et “Ting jeg aldrig ville sige-indlæg” Jeg synes det er super hyggeligt, at læse hos andre bloggere, så måske I også synes det er sjovt at lære mig lidt bedre at kende? I hvert fald så giver jeg mit bud på 10 ting jeg aldrig ville gøre.

 

Melde mig til et realityprogram… Glem det, det kommer aldrig til at ske!

Kører bil uden sele… Jeg forstår simpelthen ikke folk, der bevidst køre uden sele!? Den er der jo, så hvorfor ikke bruge den? Det er ikke særlig badass at køre uden ;-)

Melde mig ud af fitnesscenteret… Medmindre jeg en dag får et stort hus, med mit eget fitnesscenter i kælderen ;-)

Sove til kl. 12… Det er sgu spild af tid. Ikke engang hvis jeg har tømmermænd, sover jeg til kl. 12.

Bruge et helt kalenderår i Danmark… Danmark er dejlig, ja. Men jeg vil altså ud og opleve verden.

Droppe brød og chokolade… Det kommer bare ikke til at ske!

Klippe mit hår helt kort… Heller ikke når jeg bliver 60! Page kan jeg gå med til ;-)

Få lavet falske negle… Det er bare overhovedet ikke mig. Jeg synes det kan se rigtig flot ud hos andre, bare ikke mig

Veje min mad… Jeg tager den på gefulen, det andet er alt for besværligt

Holde en måneds (frivillig) pause fra træningen… Jeg er godt klar over, at der nogle gange kommer nogle ting i vejen for træningen. Men hvis jeg ellers er sund og rask, kunne jeg aldrig finde på at holde mig fra træning i en hel måned.

 

Jeg vil smutte på arbejde, og nyde en løbetur i det gode vejr i eftermiddag :-) Husk at I kan se mit træningsprogram her og min madplan her.

God dag!

cecilielange_signatur

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikinishopping