Jeg smutter til varmen

15 facts om mine teenageår

Teen

Jeg synes det kunne være sjovt, at dele lidt facts om mig fra mine unge år. Jeg er gået fra at være den kiksede sportsnørd til hende der festede torsdag, fredag og lørdag. Sikke en udvikling var? Men ved I hvad? Jeg fortryder intet. Det har givet mig nogle sindssyg sjove år. Jeg har fået fantastiske venskaber og en dejlig kæreste. I får 15 facts om mine teenageår her:

 1. Mine forældre siger at jeg var en umulig teenager. De var tæt på at sælge mig mange gange. Heldigvis er det endt meget godt….. Synes jeg selv ;-)
 2. Jeg var SÅ grim og kikset som 13-14 årig. Forstil Jer en høj ranglet (og MEGET tynd) pige med leverpostejfarvet hår, meget bleg og med briller. Jeg tør sgu ikke engang vise Jer billeder. Hahaha
 3. Jeg var meget genert og usikker i mine yngre teenageår. Det er heldigvis blevet meget bedre med årene
 4. Jeg brugte de fleste af mine yngre teenageår i badmintonhaller rundt omkring i Danmark. Jeg elskede det, og behøvede hverken fester eller alkohol. Badmintonen gav mig gode venskaber og masser af selvtillid. Desværre ændrede det sig i 2006, da jeg blev ramt af kyssesyge, dette betød 6 måneders pause fra badminton. I  løbet af de 6 måneder, fandt jeg ud af at alkohol og fester var virkelig sjovt.
 5. Jeg var kæmpe forbruger af både arto og senere DKBN.
 6. Jeg gik i 10. klasse på Bagsværd Kostskole og fortsætte året efter på HHX (Niels Brock)
 7. Nu vi snakker DKBN, så var jeg mega linselus. Det var simpelthen The Shit, at rende rundt på diverse natklubber i København og få taget billeder af DKBN fotograferne og se dem næste morgen.
 8. Jeg startede mine clubber dage på 16+ diskotekerne (Picadilly, Retro, Skoven osv.) Og senere blev det til  ENVY og Luux, hvor jeg stod på OK ID liste, fordi jeg ikke var gammel nok til at komme ind… (WTF! HAHA)
 9. Tirsdage var forresten også en fest. Tequila night på ENVY ;-)
 10. Jeg tog ofte direkte i skole fra byturene om torsdagen. Jeg fatter ikke hvordan jeg (og alle andre) kunne klare det. Jeg fik selvfølgelig ikke lov af mine forældre til, at tage ud om torsdagen. Så UNDSKYLD mor og far fordi jeg løj ;-)
 11. Jeg spiste Mcdonalds og Burger King 2-3 gange om ugen til natmad!!! Det er sgu lidt klamt at tænke på.
 12. Believe me or not! Jeg har været hjælpeguide for Uptours i Sunny Beach..
 13. Jeg “arbejdede” på Luux (S) hver torsdag i et års tid.
 14. Jeg fandt sammen med min kæreste som 18-årig. I dag er jeg 26, og det er stadigvæk den samme mand jeg kysser på :-)
 15. Jeg flyttede hjemmefra om 19-20 årig. Jeg var så heldig, at min kæreste havde fået en lejlighed lige efter vi fandt sammen. Så jeg har aldrig været ude og skulle lede efter lejlighed (og betale den vanvittig husleje for at leje) Jeg føler mig meget heldig og priviligeret

 

Der er sgu ikke meget “Fitness Cille” over ovenstående, hva? ;-) Jeg håber I synes det var sjovt, at læse med. Nu vil jeg ordne vasketøj og gøre mig klar til at tage på Papirøen med nogle veninder. Vi skal nyde solen med lækker mad (og måske lidt rosé). Senere nupper jeg en træning og en tur hos Spraytan Copenhagen. Hvad skal I lave af spændende ting i dag?

Nyd Jeres fridag og det smukke vejr:*

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

 • Sjovt at få et indblik, som ellers ikke får meget spalteplads på bloggen :) Mine unge år får bare lov at forblive gemt væk, haha. Min kæreste og jeg fandt også sammen ret tidligt. Jeg var 16, han 18, og vi flyttede også sammen i en lejlighed, han havde fundet, og senere en han købte. Nu er den så solgt, og vi kæmper på lejemarkedet, ligesom alle andre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg smutter til varmen