Postkort fra Dubai

Dubai Desert

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 18.04.47

Jeg er netop hjemvendt efter en interessant dag i Dubai’s ørken. Selvom dette intet har med sundhed og træning at gøre, synes jeg ikke I skal snydes for en god histore, der nær kunne have endt galt!

Vi startede dagen ud med, at pakke bilen med alt det nødvendige (vand, frugt og en masse sikkerhedsudstyr hvis det nu skulle gå galt) Vi kørte mod ørkenen og var ved godt mod. De første 2 timer gik rigtig fint, indtil vi besluttede os for at skyde genvej. Vi kørte gennem sandbankerne, som blev større og stejlere jo længere vi kom ind.. Det var fanme ikke for sjovt. Der var flere gange, hvor jeg var sikker på at bilen ville vælte (der fik jeg altså sved på panden og hjertebanken!) Som prikken over i’et sad vi fast med bilen i 1 1/2 time. Der var ingen anden udvej end at grave bilen fri. Det var virkelig hårdt i 40 graders varme. Da vi MANGE timer efter fandt vejen, var vi lykkelige. Det viste sig at vi havde kørt gennem området farligste område “Big Dudes”, hvor ingen normalt kører igennem da det simpelthen er for farligt. Super ikke? ;-)

Jeg glæder mig til at dele en Dubai rejseguide med Jer, når jeg kommer hjem igen!

God aften :-)

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 19.25.15

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Sigrid

  Jeg GLÆDER mig til at høre mere! Skal til Dubai i sommerferien, så jeg blev SÅ glad, da jeg så, at du skulle af sted! :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hvor lyder det bare dejligt, du skal virkelig glæde dig :)
   Der kommer en rejseguide i næste uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Dubai