Èn uge i mit liv

Jeg smutter til varmen

Jeg kan slet ikke få armene ned! Jeg rejser nemlig til 30 graders varme på lørdag. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle rejse førend til sommer, men min veninde lokkede, så jeg hoppede ind og bestilte en flybillet. Måske nogle af Jer har luret hvor jeg skal hen?! Jeg skal ned og besøge en af mine bedste veninder i Dubai. Hvor lækkert er det lige?! Jeg glæder mig som en sindssyg til at se hende. Jeg er så småt ved at finde alt mit sommertøj frem fra gemmerne. Nøøj hvor jeg glæder mig til en venindehygge, sol og varme. Gode tips til Dubai modtages med kyshånd :-) Følg med på instagram @cecilie_lange og snapchat “Cillelange”

ferie

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Èn uge i mit liv