Quinoasalat med hjemmelavet pesto

Madplan uge 14

madplan14

I forbindelse med Tahi’s og mit “Bliv sommerklar projekt“, har jeg lovet Jer både træningsprogram og madplan. Træningsprogrammet kan ses her, og madplanen får i NU :-) Madplanen kan bruges som inspiration, eller man kan vælge at følge den. Rigtig mange af jer, vil sikkert gerne vide hvor meget af hver man skal have. Det kan jeg desværre ikke fortælle Jer. Alle er forskellige, og nogle skal altså have større portioner end andre. Jeg vil til hver en tid anbefale folk, at kontakte en professionel, såfremt man ønsker et skræddersyet forløb. Tahi kan kontaktes pr . mail såfremt nogle ønsker hans hjælp (mail@tahiwilson.com)

Her får i næste uges madplan. Alle mellemmåltider er ens hele ugen. Dette er for at mindske madspild. I næste uge finder kommer der andre alternativer. Tryk blot på retten for, at komme til opskriften.

 

Mandag:

Morgen: Havregrød

Formiddag: Glutenfri gulerodsbolle m. Kyllingepålæg

Frokost: Scrambelegg med spinat Peberfrugt, brocolli og ½ avocado ved siden af.

Eftermiddag: Mandler og grønsagsstænger (evt. Agurk og gulerod)

Aften: Kylling med bønner

 

 

Tirsdag:

Morgen: Havregrød

Formiddag: Glutenfri gulerodsbolle m. Kyllingepålæg

Frokost: Magert kød med grønt

Eftermiddag: Mandler og grønsagsstænger (evt. Agurk og gulerod)

Aften: Kylling med bønner 

 

 

Onsdag:

Morgen: Powersmoothie 

Formiddag: Glutenfri gulerodsbolle m. Kyllingepålæg

Frokost: Kylling med ris og grønsager

Eftermiddag: Mandler og grønsagsstænger (evt. Agurk og gulerod)

Aften: Thaimad med hakket oksekød og blomkålsris

 

 

Torsdag:

Morgen: Powersmoothie 

Formiddag: Glutenfri gulerodsbolle m. Kyllingepålæg

Frokost: 2 kogte æg med grønt

Eftermiddag: Mandler og grønsagsstænger (evt. Agurk og gulerod)

Aften: Quinoasalat med kyllingefilet

 

 

Fredag:

Morgen: Chiapudding m. bær

Formiddag: Glutenfri gulerodsbolle m. Kyllingepålæg

Frokost: 2 kogte æg med grønt

Eftermiddag: Mandler og grønsagsstænger (evt. Agurk og gulerod)

Aften: Blomkålspizza

cecilielange_signatur
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoasalat med hjemmelavet pesto