Squashpasta i tomatsauce med kylling

Sådan bruger du dine skattepenge fornuftigt

skat

Er du en af de mange danskere, der har fået penge tilbage i skat? Jeg kender godt følelsen, af at pengene brænder i lommen på én (Se bare på ovenstående billeder). Faktisk brugte jeg allerede mine skattepenge 24 timer efter, jeg havde tjekket min årsopgørelse ;-) Men jeg synes selv, at de blev brugt fornuftigt! Desværre kan man hurtigt komme til at klatte et par tusinde kroner væk, hvis ikke man tænker sig en lille smule om. Jeg har fire gode idéer, til hvordan man kan bruge sine “for meget betalte skattepenge” fornuftigt.

 

Opsparing

Det aller mest fornuftige er jo selvfølgelig, at sætte pengene ind på sin opsparing. Det er jo altid dejligt, at have pengene til en dag man virkelig skal bruge dem.

Ferie

Ja. Det var så hvad mine skattepenge gik til i denne omgang. Surprise ;-) Og jeg rejser allerede om 1 1/2 uge.. Wuuhuuu! Alt efter hvor lidt, eller mange penge man har fået tilbage, er det aldrig en dårlig idé, at sætte dem ind på en feriekonto. Selv 1000 kr. gavner i sidste ende.

Forkæl dine nærmeste 

Hvorfor ikke invitere din kæreste på en lækker middag, din veninde på spaophold eller dine forældre en tur i biografen? Jeg synes det er en virkelig sød tanke, at gøre noget for andre, det behøver ikke koste en bondegård :-)

Køb det du længe har ønsket dig

Har du længe sukket efter en speciel taske, et kamera eller måske et par sko? Så har du chancen nu. Man kan vel så diskutere hvor fornuftigt, det er at bruge pengene på tøj og sko. Men hvis der er noget man længe har gået og ønsket sig, synes jeg bare man skal gøre det :-) Jeg drømmer selv om et nyt kamera og en Balenciaga Velo.

 

Jeg er lidt nysgerrig.. Hvad skal I bruge Jeres penge på? :-)

 

 

 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Indtil videre er de blevet brugt på et par fine sommersko og et par sneakers! Og ellers skal resten nok på opsparingen (sååå fornuftig…) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtil videre er de blevet brugt på et par fine sommersko og et par sneakers! Og så skal resten nok på opsparingen (såå fornuftig…) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Både feriepenge og skattepenge er hos både jeg og kæresten kommet på vores fællesferieopsparing. Vi sparer op til en måneds roadtrip i USA næste år, så alle penge tæller! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashpasta i tomatsauce med kylling