Madplan uge 15

Squashpasta i tomatsauce med kylling

Skærmbillede 2016-04-10 kl. 18.00.20

Man går aldrig galt i byen med kylling og grønt. Denne ret er én af mine nye ynglingsretter. Jeg foretrækker at lave mad, der er simpelt. Jeg orker simpelthen ikke, at kaste mig ud i vilde retter hvor man skal bruge 100 ingredienser. Keep it simple ;-) Det smager simpelthen så lækkert, og så tager det ikke meget mere end 15-20 min. at bikse sammen.

 

Du skal bruge: (Til 1 person)

  • 1 squash
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kyllingefilet
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde frosne edemamebønner
  • 1 bund forårsløg
  • 1/4 af urtekrams mosede tomater (kan købes hos Føtex, Kvickly etc.)

Sådan gør du:

  1. Lav spaghetti strimler af din squash. Jeg bruger en “vegetti”, som jeg har købt i Kvickly til 150 kr.
  2. Skær kyllingen og grønsager i små stykker, og gør dem klar til stegning
  3. Steg squash spaghettien i olie og hvidløg, og kom det herefter på en tallerken.
  4. Brun kyllingen i en lille smule olie og kom herefter  edemamebønnerne, peberfrugten og forårsløgene i.
  5. Tilsæt herefter de mosede tomater, og lad det simre i 4-5 min.
  6. Smages til med salt, peber og paprika

 

cecilielange_signatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 15