Sådan bruger du dine skattepenge fornuftigt

Styrketræning for begyndere

Rigtig mange af Jer, har efterspurgte et træningsprogram for nybegyndere i forbindelse med Tahi’s og mit ”Bliv sommerklar projekt” (I kan se styrketræningsprogrammet til den øvede her.)

Derfor har Tahi udarbejdet et træningsprogram for dem, der helt grønne på alt det fitness halløj. Næsten alle øvelser foregår på maskiner, det gør de for at mindske risikoen for skader. Hvis ikke man er vant til at træne, er det utrolig vigtigt at man starter stille op. Jeg anbefaler altid, at man kontakter en personlig træner, da man her er sikker på, at træneren udarbejdet et specifikt program samt gennemgang af alle øvelser. Hvis ikke man har råd til en personlig træner, kan man med fordel kontakte sit lokale fitness center og bede om en gennemgang af maskinerne.  En helt anden mulighed er, at alliere sig med en veninde eller kæreste, som du kan træne med. Det er altid nemmere når man er to :-)

Programmet er velegnet en kvinder, der ikke vant til at styrketræne. Det fungere sådan, at øvelserne køres igennem 3 gange. Programmet kan med fordel køres to gange om ugen. Ud over dette anbefales det, at gå, cykle eller løbe nogle lange ture, så man holder kroppen igang. Alle øvelser er vist på filmen under programmet. God fornøjelse :-)

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 21.33.07

 

Det næste program bliver styrketræning med frivægte for begyndere, derudover kommer der en masse inspiration til TRX og mavetræning.

Rigtig god weekend :-)

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Super Program, kan godt lide at du har sammensat programmet med all round øvelser alle kan udføre, meget fokus på maskiner hvilket er både godt til lære bevægelsen, men ulempe svært at føle spændingen de rigtige steder pga manglende stabilisatorer der ikke aktiveres, men fedt lavet med video, min egen blog er lige blevet aktiveret så fedt at samle inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bruger du dine skattepenge fornuftigt