Sammensæt din egen madplan

Espadrillos in the desert

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 08.09.47

Espadrillos her.  Shorts her.

Indlægget er sponsoreret af Bloggerschoize.com

Jeg har helt glemt, at vise Jer disse fine espadrillos jeg havde med til Dubai. Selvom I primært ser mig i træningstøj, går jeg faktisk også i helt almindeligt tøj ;-) Jeg har længe synes at Chanel’s espadrillos er SÅ flotte. Men jeg er sgu for nærig til, at give 5-6000 kr. for et par sommersko. Derfor blev jeg straks forelsket i disse, da min veninde havde købt dem hjem til sin webshop bloggerschoize.com , som er en webshop baseret på tendenser til rigtig gode priser. Hun rejser til Paris flere gange om året, for at købe nye lækre varer til shoppen. Derfor vil der flere gange om måneden kommer nye varer online. Og jeg kan godt afsløre at der de næste måneder, kommer så mange fine items online.

Jeg bruger normalt størrelse 38-39, men tog skoene i str. 39 da jeg helst ikke vil have at mine sko strammer på mit ar fra operationen. Men de er ganske almindelige i størrelsen, og ville sagtens kunne have passet en str. 38.

 

IMG_6872

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammensæt din egen madplan