Workout Wanties

#mydubai

IMG_6717

Sidste uge tilbragte jeg i skønne Dubai. Efter en lang og kedelig vinter i kolde Danmark, var det skønt med et lille afbræk. Det var egentlig en impulsiv tur, da min veninde Mai skrev og spurgte, om ikke jeg kom ned og besøgte hende. Vi havde nogle dejlige dage med masser af kvalitetstid. Dagene gik med sightseeing, poolhygge, strandtur, træning shopping og masser af hygge. Vi fik simpelthen så meget god mad – Det skal jeg nok skrive mere om i rejseguiden, som jeg lægger op senere på ugen.

I skal ikke snydes for lidt billeder fra min ferie :-)Dubai1

Dubai2 Dubai3

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout Wanties