Pinse planer

Sommerklar med 20 % på Nelly

Jeg sad tilfældigvis og surfede på nettet, da der tikkede en mail ind fra Nelly.com. Jeg tror de kunne mærke min shoppetrang, for der er 20 % på alt hele weekenden. Man skal bare bruge koden “WEEKENDVIBES” Som den sportsnørd jeg er, skyndte jeg mig ind og se hvad de havde af lækkert træningstøj. Der er jo SÅ meget lækkert. Jeg bliver fattig i denne weekend! :-)

Skærmbillede 2016-05-14 kl. 21.28.26

Aff. Links: Sports-bh her. Shorts her. Elastik her. T-shirt her. Sneakers her. Kasket her. Tights her.

 

Nu ved jeg ikke om I overhovedet interessere Jer for, hvad jeg går og laver når ikke jeg træner. Men det er sådan at jeg faktisk har et liv, ud over min træning, og derfor også går i andet end træningstøj ;-) Jeg elsker at være føle mig feminin. Det her outfit skal jeg rocke til sommer (hey, det er jo sommer lige om lidt!)

Skærmbillede 2016-05-14 kl. 21.04.02

Aff. Links: Kjole her. Støvler her. Bikini her. Solbriller her. Taske her.

 

Nu vil jeg shoppe færdig, og hoppe i seng.

OBS. Der kommer ny træningsvideo online i morgen :-)

God aften!

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinse planer