Hjemmelavet iste

Summer Bucket List

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 07.56.39

Man bliver jo helt høj af det skønne vejr. Jeg føler virkelig, at sommeren er startet. I går var jeg på Bryggen med min kæreste. Jeg lå i bikini og solede mig, og var endda en tur i vandet. Jeg ELSKER den Danske sommer. Jeg skal desværre bare være hjemme og arbejde det meste af sommeren, men jeg håber på lidt lækkert vejr i weekendenderne :-) Selvom jeg skal være i Danmark det meste af sommeren, er det stadigvæk en masse ting jeg gerne vil nå. Her ser i 10 ting, som jeg virkelig gerne vil nå i løbet af sommeren:

  1. Bade I Københavns Havn utallige gange.
  2. Tilbringe en weekend i min kærestes forældre sommerhus i Vejby Strand
  3. Drikke rosé i aftensolen på Toldboden
  4. Rejse! Hvorhen ved jeg ikke. Men jeg har én uges ferie slut august. Gode forslag modtages :-)
  5. Have en masse hyggelige grillaftener med min familie og veninder.
  6. Girls Night Out, hvor vi fester til den lyse morgen
  7. Prøve kræfter med Paddle Boarding
  8. Spise så mange Mars Is at det ikke kan tælles på to hænder
  9. Løbe aftenture med min kæreste til Amagerstrand. De skal afsluttes med en tur i Øresund
  10. Tage en spontan weekendtur

 

Hvad skal I lave af sjove ting til sommer? :-)

Nu vil jeg smutte op og træne,og kører hjem til mine forældre og fejre mors dag. Vi skal nyde solen, hygge og grille.

God dag!

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 07.59.24

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet iste